Son Konular

Muharrem İnce, CHP'ye Geri Dönüş Yaptı!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
white.jpg

Muharrem İnce'nin CHP'ye Dönüşü

Türkiye'nin siyasi arenasında hareketli dakikalar yaşandı. Memleket Partisi'nin kurucusu ve Genel Başkanı olan Muharrem İnce, 4,5 yıl aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisi'ne geri döndü. CHP'nin TBMM'de düzenlediği grup toplantısına katılan İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte salona giriş yaptı. İnce'ye CHP rozeti takılması beklenirken, Özgür Özel'in ilginç yorumu herkesi şaşırttı: "Muharrem İnce'ye rozet takmam lazım ama onun rozeti zaten doğduğundan beri anlında."

İnce, kürsüye çıkarak duygusal bir konuşma yaptı. "Bugün burada kibirle değil, düşmanlıkla da değil geldim. Kişisel hesaplarla da gelmedim. Bugün buraya Özgür Özel'in samimi davetiyle geldim. Ayrılıklar bazen kırgınlıktan, bazen umudu farklı yollarda aramaktan doğar. Benim dönüşüm geriye değil, kucaklaşmaya, sarılmaya ve hasret gidermeye geldim." diyen İnce'nin sözleri salonda yankılandı.

Muharrem İnce, siyasi hayatına CHP Yalova İl Başkanı olarak başladı ve Yalova Milletvekilliği yaptı. 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı olan İnce, partideki rahatsızlıklarını paylaşarak Memleket Hareketi'ni başlattı. 2021 yılında Memleket Partisi'ni kuran İnce, yaklaşık beş ay sonra CHP'ye geri dönüş yaparak siyasi kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda Tek Gözaltı: Son Durum!

Kars'ta Yakalanan 17 Kaçak Göçmen Olayıyla İlgili Son Gelişmeler

Benzer Konular

Muharrem İnce, Memleket Partisi'ni kurduktan sonra CHP'ye geri döndü Memleket Partisi'nin kurucusu ve Genel Başkanı olan Muharrem İnce, 4,5 yılın ardından Cumhuriyet Halk Partisi'ne geri döndü. CHP'nin TBMM'deki grup toplantısına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte katılan İnce, uzun bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Muharrem İnce, 4,5 Yıl Aradan Sonra CHP'ye Geri Dönüyor Muharrem İnce, uzun bir aranın ardından CHP'ye geri dönüş yapıyor. İnce'nin bugün gerçekleşecek olan grup toplantısında resmen partiye katılması bekleniyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 18 Haziran tarihinde Memleket Partisi Genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Muharrem İnce CHP'ye Geri Döndü Türkiye siyasetinde önemli bir gelişme yaşandı. Muharrem İnce, daha önce ayrıldığı Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geri döndüğünü açıkladı. İnce, bu adımıyla birlikte Türkiye'nin siyasi gündeminde geniş yankı uyandırdı. İnce, 2018 yılında CHP'nin Cumhurbaşkanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Muharrem İnce'den Eski Yol Arkadaşlarına Davet: CHP'ye Dönün Giriş: Son dönemde Türkiye siyasetinde yaşanan gelişmeler, dikkatleri eski CHP Yalova Milletvekili ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin üzerine çekti. İnce, yaptığı son açıklamada, Memleket Partisi'ndeki yol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yeniden CHP'ye dönüş yaptı. Muharrem İnce'nin CHP'ye geçişiyle ilgili detaylar merak konusu oldu. Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'ni kurmasının ardından attığı adım, CHP'ye geri dönüş şeklinde gerçekleşti. Son olarak, Ince'nin CHP TBMM Grup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.432
  3. Kullanıcılar

1. 31.747
  4. Son üye

Geri