Son Konular

Muş'ta Heyecan Dorukta: YKS AYT Sınavı Başladı!

Credits
1.238.246
white.jpg

Malazgirt ilçesinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) heyecanla başladı.

2025 YKS'nin AYT oturumuna giren adaylar, sabah erken saatlerde aileleriyle birlikte sınav merkezlerine akın etti.

Sınavın yapılacağı okulların çevresinde kalabalık bir atmosfer oluştu ve görevliler titizlikle kimlik kontrolü yaparak adayları sınav salonlarına aldı.

Sınav öncesinde çocuklarını sınav merkezine getiren bazı aileler, dualar ederek ve Kur'an-ı Kerim okuyarak çocuklarının başarılı olmasını dilemeye başladı.

TÜRGEV'den Yeni Program: Akran Zorbalığını Etkili Şekilde Engelleme!

Gazze'de İsrail Saldırıları Sonucu Açlık Krizi Hızla Büyüyor

Benzer Konular

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT), Bursa'da başladı ve Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ile diğer sınav merkezlerinde yoğun bir katılım yaşandı. Sınav öncesinde kimlik ve belge kontrolleri yapılarak adaylar sınav salonlarına alındı. Sınavın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Kütahya ve Yalova'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanla başladı. Bursa Uludağ Üniversitesi ve diğer sınav merkezlerinde adaylar, sınav öncesinde okul önlerinde toplanarak gergin bekleyişlerini sürdürdü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Malazgirt ilçesinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirildi. 2025-YKS'nin TYT oturumu için heyecanla hazırlanan adaylar, sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecan dolu bir başlangıçla start aldı. İlk oturum olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), sabah saat 10.15'te başladı ve milyonlarca aday sınav heyecanıyla sıralarını aldı. Bir yıl boyunca sıkı bir şekilde hazırlanan adaylar, YKS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Eskişehir'de veliler, bugün gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) giren çocuklarını desteklemek için okul bahçelerinde toplandı. Kimisi çay içip sohbet ederken kimisi dualarla çocuklarının başarısına destek oldu. YKS'nin ikinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.595
  2. Mesajlar

1. 1.679.798
  3. Kullanıcılar

1. 31.865
  4. Son üye

Geri