Son Konular

Muş'ta Sınav Sonrası Dokunaklı Baba-Kız Buluşması Göz Yaşarttı

Credits
1.233.671
mus-ta-yks-cikisinda-duygulandiran-karsilama-18790496_amp.jpg

Muş'ta gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ardından 19 yaşındaki Çimen Gülen, sevdikleri tarafından coşkuyla karşılandı. Sınav öncesinde heyecanla bekleyen ailesi, kızlarına duyduğu sevgiyi göstererek sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Bahçe Köyü'nde hayvancılıkla geçimini sağlayan Mehmet Emin ve Gülşah Gülen çifti, kızları Çimen'i sürpriz bir şekilde karşıladı. Ailenin en genç üyelerinden biri olan Çimen, eğitim hayatını şehirde sürdürüyor ve yazılım mühendisliği hayaliyle sınava girdi. Gülen, Ege ve Dokuz Eylül Üniversiteleri'ni hedefliyor.

Eğitim hayatı olmayan ancak çocuklarının geleceği için büyük fedakarlık yapan Gülen ailesi, bu kez kızları için unutulmaz bir an hazırladı. Bugüne kadar eşine hiç çiçek almayan baba Mehmet Emin Gülen, kızına yaşattığı bu mutlu anla dikkatleri üzerine çekti.

Kızı için sattığı sütün parasıyla çiçek alan ve çocuklarının eğitimine büyük önem veren Mehmet Emin Gülen, "Hayvancılıkla uğraşıyorum. Zor şartlar altında çocuklarımı okutuyorum. Erkek ve kız çocuklarım arasında hiçbir ayrım yapmadım. Ben okuyamadım ama çocuklarımın okumasını çok istiyorum. Sınav stresini azaltmak ve kızımı mutlu etmek için çiçek almaya karar verdim. Kızımın geleceği benim için çok önemli. Tüm kız çocuklarına destek olunmalı ve onları cesaretlendirmeliyiz" dedi.

Kızının sınavına destek olmak için çiçek hazırlayan anne Gülşah Gülen ise duygularını şu sözlerle ifade etti: "Kızımızın sınav sonrası mutlu olmasını istedik. Kocamla birlikte gittik, kızımızı güllerle karşıladık. Kızımızın yüzündeki tebessüm bizim için çok değerli."

Sınav öncesi büyük bir stres yaşayan Çimen Gülen ise ailesinin desteğiyle sınavı başarılı bir şekilde tamamladı. Gülen, yaşadığı duygusal anları anlatırken "Ailemin bana verdiği destek beni motive etti. Babamın elinde çiçekle karşılaması beni çok mutlu etti. Onun desteğiyle sınav stresini unuttum. Babamın yanımda olması benim için çok kıymetli" şeklinde konuştu.

"Avcılar'da Uyuşturucu Operasyonunda 4 Kişi Yakalandı!"

"Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı Ayrılık Sebebiyle Gündemde!"