- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -155
Ne güzel sözler aşk sözleri?
En güzel aşk sözleri- İkimizi bir kefene saralar.
- Gözleri gökyüzüm, kokusu baharım.
- Bazen sana kırgın olduğumu unutup özlüyorum.
- Sen benim şarkımsın herkesin dili dönmez.
- Sen bana Allah'ın emanetisin.
- Ve insan kırar göğsüne bastırırken sevdiği şeyi.
- Sen benim ilk şiirim, ilk kavgam, sen benim 17 yaşımsın.
Vefa nedir ile ilgili sözler?
Vefa nedir ile ilgili sözler?VEFA İLE İLGİLİ SÖZLER | ÖZLÜ VE ANLAM DOLU VEFA SÖZLERİ
- İnsan vefasız değildir, vefasız olan insanın kalbidir. Cömertlik olmayınca malın vefa olmayınca arkadaşın hayrı yoktur. Ahmet Bin Kays.
- Vefa ile sadakat farklı şeyler. Güçlüler vefalı, acizler sadıktır. Murat Menteş İnsanlarda bir vefa görmedim.
Intikam nasıl alınır sözleri?
İntikam ile ilgili en anlamlı 5 söz önerisi;- Zayıf insanlar intikam alır, güçlü insanlar affeder.
- Ve herkes yaşattığını yaşayacak.
- Ne olursa olsun İntikam sona ermez.
- Bağışlamak intikam hakkını Allah'a bırakmaktır.
- Dışarıdan çok güçlü göründüğüm anlarda içimde yavaş yavaş nelerin yıkıldığını bir ben biliyorum.
Vefa duygusu ne demek?
Vefa duygusu ne demek?Vefa, insanlar arasında gönülden gönüle köprü kurar. Aile, akraba ve arkadaş çevresinde en çok değer verilen manevi duygudur. Bir insan, hayatındaki insanları artıları ve eksileriyle birlikte tutar. Hal hatır sormayı bile kesenlere vefasız, en ufak bir çağrıda koşanlara vefakâr denilebilir.
Vefasız insanların özelliği benmerkezci olmalarıdır. Kendi keyif ve rahatından başka hiçbir şeyi düşünmezler. Düşünüyormuş gibi yaparlar. O da rahatları bozulmasın diye.
Unutmak en iyi intikamdır kimin sözü?
Unutmak en iyi intikamdır kimin sözü?borgesin bir sözü.