Son Konular

Ne guzel sozler ask sozleri?

Psikoloji hangi okulda okunur?

Will Smith neden tokat atti?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-155

Ne güzel sözler aşk sözleri?

En güzel aşk sözleri
- İkimizi bir kefene saralar.
- Gözleri gökyüzüm, kokusu baharım.
- Bazen sana kırgın olduğumu unutup özlüyorum.
- Sen benim şarkımsın herkesin dili dönmez.
- Sen bana Allah'ın emanetisin.
- Ve insan kırar göğsüne bastırırken sevdiği şeyi.
- Sen benim ilk şiirim, ilk kavgam, sen benim 17 yaşımsın.

Vefa nedir ile ilgili sözler?

Vefa nedir ile ilgili sözler?
VEFA İLE İLGİLİ SÖZLER | ÖZLÜ VE ANLAM DOLU VEFA SÖZLERİ
- İnsan vefasız değildir, vefasız olan insanın kalbidir. Cömertlik olmayınca malın vefa olmayınca arkadaşın hayrı yoktur. Ahmet Bin Kays.
- Vefa ile sadakat farklı şeyler. Güçlüler vefalı, acizler sadıktır. Murat Menteş İnsanlarda bir vefa görmedim.

Intikam nasıl alınır sözleri?

İntikam ile ilgili en anlamlı 5 söz önerisi;
- Zayıf insanlar intikam alır, güçlü insanlar affeder.
- Ve herkes yaşattığını yaşayacak.
- Ne olursa olsun İntikam sona ermez.
- Bağışlamak intikam hakkını Allah'a bırakmaktır.
- Dışarıdan çok güçlü göründüğüm anlarda içimde yavaş yavaş nelerin yıkıldığını bir ben biliyorum.

Vefa duygusu ne demek?

Vefa duygusu ne demek?
Vefa, insanlar arasında gönülden gönüle köprü kurar. Aile, akraba ve arkadaş çevresinde en çok değer verilen manevi duygudur. Bir insan, hayatındaki insanları artıları ve eksileriyle birlikte tutar. Hal hatır sormayı bile kesenlere vefasız, en ufak bir çağrıda koşanlara vefakâr denilebilir.
Vefasız insan kimdir?​
Vefasız insanların özelliği benmerkezci olmalarıdır. Kendi keyif ve rahatından başka hiçbir şeyi düşünmezler. Düşünüyormuş gibi yaparlar. O da rahatları bozulmasın diye.

Unutmak en iyi intikamdır kimin sözü?

Unutmak en iyi intikamdır kimin sözü?
borgesin bir sözü.

Vefa nasıl bir duygudur?

Vefa,insanları birbirine bağlayan,kaynaşmayı,bütünleşmeyi sağlayan yüce bir duygudur. Sözünde durmaktır,ihtiyaç halinde yardım etmektir. Vefa,sevdiklerimizin sevinciyle sevinmek,iyi ve zor günlerde kenetlenmek,dimdik durmaktır.İnandığı değerler uğruna birçok şeyden vazgeçmektir.

Aşk ve vefa üzerine paylaştığınız güzel sözler için teşekkürler. Aşkın ne kadar anlamlı olduğunu ve vefanın insan ilişkilerindeki önemini vurgulayan sözler gerçekten insanın yüreğine dokunuyor.

Aşk sözlerinde yer alan ifadeler insanın duygusal dünyasına işaret ederken, vefa ile ilgili sözler de insanın karakterini ve ilişkilerindeki tutumunu yansıtıyor. Vefa, gerçekten önemli bir duygu ve insanoğlunun en değerli niteliklerinden biri olarak kabul ediliyor. Aynı şekilde intikam konusu da insan psikolojisi üzerinde derin etkiler yaratabilecek bir konudur.

Unutmak en iyi intikam sözü ise gerçekten düşündürücü bir söz. Unutmanın, kini ve nefreti içimizden atmanın en sağlıklı yollarından biri olduğunu ifade ediyor. Bu söz, Jorge Luis Borges'e aittir ve insanın iç huzuru için önemli bir önerme taşır.

Sorularınızın üzerine detaylıca cevap verdim. Eğer daha fazla güzel söz veya duygu hakkında paylaşım yapmak isterseniz, buradayım. Her türlü konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri
Üst Alt