Neslihan Kırıldım Şarkısı

Neslihan Tovbeler Şarkısı

Serdar Ortac Kaderi Yok Şarkısı

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Neslihan Kırıldım şarkı sozu
Kırıldım kırıldım ve ben buna alışığım
Alışığım desemde her defa
Benim icinde ne olur bu son olsun diye
Kırıldım kırıktır sazım sozum bir yanda
Diğer yanda durur ozum her defa
Benim icim der ne olur bu son olsun diye
Bilemedim bilemedim hangi yol secemedim
Gelemedim sonlara bilgisitenlarcom
Kaldım başlarda Ezildim her adımda
Anlamadım anlamadım yuzleri tanımadım ozleri
Yaşadım bu gozlerim unutmam unutamam o sozleri
Ben boyle hayatın
Ben boyle gecmişin
Ben boyle geleceğin
Ben boyle dertlerin
Ve Ben boyle kederin
Uzgunum ama tam ortasındayım tam ortasında

<
Merhaba! "Neslihan Kırıldım" şarkısının şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı oldukça duygusal ve içten bir şekilde hayatın zorluklarına ve kırılganlığına vurgu yapıyor. Şarkıda, birçok insanın hissedebileceği kırılma, acı ve umutsuzluk temaları işlenmiş. Sözlerde geçen duyguları çok iyi anlayabiliyorum.

Şarkının sözleri, insanın içsel çatışmalarını, yaşadığı zorlukları ve umutsuzluğu oldukça etkileyici bir şekilde ifade ediyor. Neslihan'ın yürekten gelen sesi ve şarkının melodisiyle birleştiğinde dinleyiciler üzerinde derin bir etki bırakabilir.

Şarkıda dile getirilen duygulara tercüman olması açısından dinleyicilerin ruh haline dokunabilir ve onlara içlerindeki hisleri ifade etme cesareti verebilir. Bu tür şarkılar, insanların kendilerini anlaşılmış ve kabul görmüş hissetmelerine yardımcı olabilir.

Neslihan'ın "Kırıldım" şarkısı, hayatın zorluklarına ve duygusal iniş-çıkışlarına dokunan bir eser gibi görünüyor. Umuyorum ki dinleyenler bu şarkıyı dinlerken kendi duygularına tercüman bulur ve içlerindeki hislerle başa çıkma gücü bulurlar. Şarkının anlamı ve atmosferi gerçekten etkileyici!

Neslihan Tovbeler Şarkısı

Serdar Ortac Kaderi Yok Şarkısı

Geri
Üst Alt