Son Konular

Nevşehir'de 48 Bin Öğrenci Karne Aldı, Yaz Tatiline Hazır!

Credits
1.230.245
nevsehir-de-48-bin-ogrenci-karne-aldi-18769738_amp.jpg

Nevşehir'deki 48 Bin 669 Öğrenci Yaz Tatiline Girdi

Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının son bulması vesilesiyle Yunus Emre İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Vali Fidan, öğrencilerin sevinçli anlarına tanıklık ederek, "Başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bırakan tüm öğrencilerimizi içtenlikle tebrik ediyorum. Çocuklarımıza, değerli öğretmenlerimize ve özverili velilerimize sağlıklı, huzurlu ve keyifli bir tatil diliyorum" dedi. Nevşehir genelinde binlerce öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline adım atarken, Vali Fidan'ın katılımı öğrencilere ve velilere büyük moral kaynağı oldu.

Türkiye genelinde 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, Nevşehir'de de öğrenciler karne coşkusunu yaşadı. Nevşehir'de 2024-2025 eğitim öğretim yılının bitişiyle birlikte 48 bin 669 öğrenci karne sevinci yaşadı. - NEVŞEHİR

Diyarbakır'da Öğrenci Ailelerinin Endişeli Bekleyişi

St. Petersburg'ta Zafer Bayramı Sergisi Ziyaretçilerini Bekliyor

Benzer Konular

Muş'taki 104 Bin Öğrenci Karnelerini Aldı, Yaz Tatiline Girdi Muş'ta eğitim gören 104 bin 927 öğrenci, 699 okulda karne alarak yaz tatiline merhaba dedi. Muş Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Melikşah İlkokulu'nda karne dağıtım programı düzenledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
İzmir, Manisa, Denizli, Uşak ve Aydın illerinde, öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdi. İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Merkez Cumhuriyet İlkokulu'nda 2024-2025 eğitim öğretim yılı sona erdi ve kapanış töreni düzenlendi. Törene, Vali Süleyman Elban, Kaymakam Musa Sarı, Cumhuriyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Fethiye'deki 102 okulda öğrenim gören 32,692 öğrenci, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemini tamamlayarak yaz tatiline girdi. Fethiye Kaymakamı Ertaş ve Milli Eğitim Müdürü Kaya, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu ve Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen karne töreninde öğrencilerle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
İstanbul'da 2 milyon 859 bin 468 öğrenci, 2024-2025 eğitim öğretim yılını tamamlayarak karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Kent genelinde düzenlenen karne dağıtım törenlerinde öğrenciler büyük bir heyecan yaşarken, veliler de bu mutluluğa ortak oldu. Ataşehir İlkokulu'nda gerçekleşen tören...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Ankara'da eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler, karne heyecanını yaşadılar. Vali Vasip Şahin, Keçiören Kocatepe İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek bu mutlu anlarında onlara eşlik etti. Yurt genelinde milyonlarca okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.675
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri