Nilgün Altınyay kaç yaşında?
Modacı Nilgün Altınyay, 1956 tarihinde dünyaya geldi. O dönem aralarındaki 8 yaş farkı nedeniyle eleştirilen Nilgün Altınyay, verdiği bir röportajda "Yaş farkı çok önemli değil, evlilikte önemli olan aşktır" açıklamasında bulunmuştu.Nilgün Altınyay ne kanseri?
Yaşar Alptekin ile 25 yıl sonra nikah masasına oturan Nilgün Altınyay 2 Aralık 2020 tarihinde hayatını kaybetti. Yaşar Alptekin, eşi Nilgün Alptekin'in bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ettiğini söyledi.Yaşar Alptekin kaç kez evlendi?
Yaşar Alptekin kaç kez evlendi?Son günlerin çok konuşulan isimlerinden biri olan Yaşar Alptekin kimdir, kaç yaşında ve kaç kere evlendi soruları merak konusu oldu. 2 kez evlilik yapan Yaşar Alptekin 21 aradan sonra ilk eşi Nilgün Altınyay ile yeniden nikah masasına oturdu Yaşar Alptekin'in 25 yaşında kızı Ayris ise yeniden evlendiği Nigün Altınyay' …
Nilgün Altınyay neden vefat etti?
Nilgün Altınyay neden vefat etti?Nilgün Altınay'ın bir süredir kanser tedavisi gördüğü ve bu nedenle yaşamını yitirdiği düşünülüyor.
Nilgün Altınyay ın kaç çocuğu var?
Ayris AlptekinNilgün Altınyayla / ÇocuklarıYaşar Alptekin'in ölen karısı kimdir?
İşte Yaşar Alptekin'in ölen eşi Nilgün Altınyay hakkında bilgiler… Modacı kimliğiyle tanınan Nilgün Altınyay, 1956 tarihinde dünyaya geldi.Nilgün Altınyay kaç çocuğu var?
Nilgün Altınyay kaç çocuğu var?Yaşar Alptekin neden ayrıldı?
Yaşar Alptekin neden ayrıldı?İlk eşinin soyadını taşımayı sürdüren Nilgün Altınyay, boşanma nedenini "Eşim çalışmama karşıydı ama ben kararlıydım. Boşandık." sözleriyle dile getirmişti. Nilgün Altınyay, 22 yıl sonra Yaşar Alptekin ile yeniden nikah masasına oturdu. Ünlü çift, 1995 yılında boşanmış, 2019'da yeniden nikah masasına oturmuştu.
Bir yardım kuruluşu olan Alptekin, Suriye'ye ve Afrika'ya yardım götürdüğünü söyledi. Alptekin, açıklamasının devamında, "Oradaki yetim çocukların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İstanbul'un çeşitli bölgelerinde de yardıma muhtaç ailelere destek olmaya çalışıyoruz.