Son Konular

Nn 1 bolu 2 kim buldu?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
6.254
Meslek
Webmaster

Nn 1 bölü 2 kim buldu?

1+2+…+n=n(n+1)/2. Bu formül adını ünlü matematikçi Carl Friedrich Gauss'tan (1777–1855) almıştır. Diferansiyel geometri, analiz, sayılar kuramı, manyetizma, jeodezi, optik ve astronomi alanlarına büyük katkısı olan ünlü matematikçi ve fizikçi Gauss'a matematiğin prensi lakabı verilmiştir.
Tonguç un hocası kim?
Ücretsiz eğitim platformu Tonguç Akademi'nin öğretmenleri Talha Doğan ve Mehmet Tuğutlu: "Tonguç isimli karakterimizi kullanarak her dersi çok basit anlatıyoruz.

Tonguç ne zaman kuruldu?

2004 yılında ilk tohumları atılan Tonguç Akademi, 2014'te sosyal medya üzerinden online eğitim içerikleriyle yüz binlerce kişiye ulaşmayı başardı.
Ardışık sayılar toplamı nasıl bulunur?
1'den başlayıp devam eden normal ardışık sayılarda toplama formülü aşağıdaki gibidir: 1 + 2 + 3 + 4 + ………………….n = n . (n + 1) / 2 formülünü uygularız. Son terim ile Son terimin bir fazlasını çarparız.

Talha Doğan Tonguç mu?

Basit ve eğlenceli ders videolarının paylaşıldığı Tonguç Akademi için eğitim kategorisinde özgün formatıyla alanındaki en başarılı kanal diyebiliriz. Yaratıcıları, aynı zamanda Tonguç'la öğretmenlerine ses veren Talha Doğan ile Mehmet Tuğutlu 2002 yılında Boğaziçi Üniversitesinden mezun olan iki arkadaş.
Tonguc kim?
İsmail Hakkı Tonguç (d. 1893 – ö. 24 Haziran 1960), Türk eğitim bilimci, köy enstitülerinin mimarı ve dönemin İlköğretim Genel Müdürü. Tonguç'un Türk eğitim sistemine çok önemli katkıları olmuştur.

Tonguc nereli?

İsmail Hakkı Tonguç, bugünkü Bulgaristan'ın Silistre iline bağlı Totrakan ilçesinin bugünkü adı Sokol olan Tatar Atmaca köyünde 1893 yılında dünyaya geldi. Babası Kırım göçmenlerinden Hacı Velioğlu İdris, annesi ise Dobrucalı bir Türk olan Vesile Hanım'dır.
Tonguç Akademi ofisi nerede?
Tonguç Akademi

Gulcin Ergul kimi kaybetti?

Pisirme sodasi ne demek?

1. Konular

1. 1.282.787
  2. Mesajlar

1. 1.683.587
  3. Kullanıcılar

1. 32.197
  4. Son üye

Geri