Son Konular

Duyuru No|Name m3u Checker 📳

ζ͜͡ ✯𝒩𝑜-𝒩𝒶𝓂𝑒ζ͜͡ ✯

Well-known member
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Foruma özel kendi çabalarımla yazıp geliştirdiğim. M3u checker scripti sizlerin kullanımına sunuyorum.
Unutmayın bu amatör bir çalışma. Yorum yaparken ve değerlendirirken bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim. Scripti
Geliştirebilmem için yapıcı eleştirilerinizi ve dönüşlerinizi bekkiyorum. İyi forumlar dilerim.
QPython3L de çalışmayabilir.
Qpython'un resmi internet sitesinden QPython indirebilirsiniz bu uygulama ve Pydroid3 te aynı zamanda windows python32bit güncel sürümlerde aktif olarak çalışmakta.

deneyelim bakalım

teşekkürler

tese
Foruma özel kendi çabalarımla yazıp geliştirdiğim. M3u checker scripti sizlerin kullanımına sunuyorum.
Unutmayın bu amatör bir çalışma. Yorum yaparken ve değerlendirirken bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim. Scripti
Geliştirebilmem için yapıcı eleştirilerinizi ve dönüşlerinizi bekkiyorum. İyi forumlar dilerim.
QPython3L de çalışmayabilir.
Qpython'un resmi internet sitesinden QPython indirebilirsiniz bu uygulama ve Pydroid3 te aynı zamanda windows python32bit güncel sürümlerde aktif olarak çalışmakta.
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
[/THANKS]
kkürler

teşekkürler

M3u checker version 2,5 uğu nerden bulurum, ya da bu eklentiyi 2,5 uğun içine çakılmış haliyle paylaşırmısınız?

guzel paylasim emegine saglik

M3u checker version 2,5 uğu nerden bulurum, ya da bu eklentiyi 2,5 uğun içine çakılmış haliyle paylaşırmısınız?

Teşekkürler-sağolasın

bir ben de mi oldu denk mi geldi bilmiyorum kurduktan sonra arka planda birşeyler geldi ve mailim hacklendi bilginize...

Görselde görüldüğü gibi dosya içerisinde bir zararlı yazılım yok. Öncesinde kullandıgınız yazılımlara dikkat etmenizde fayda olmakla birlikte kaynağına güvenmediğiniz dosyaları bilgisayar telefon ve diğer cihazlarınızda kurmamanızı öneririm
bir ben de mi oldu denk mi geldi bilmiyorum kurduktan sonra arka planda birşeyler geldi ve mailim hacklendi bilginize...
. Ekli dosyayı görüntüle 107

FORUMLARIMIZA GELİPTE TEŞEKKÜR YERİNE BURADA SAÇMA SAPAN YAZI YAZANLAR İKAZ EDİLMEDEN FORUMLARIMIZDAN KOVULACAKTIR ..!YUKARDAKİ ÜYE (hacker2)ŞİMDİ GİTSİN BAŞKA YERDE ES -LESİN
boncuk2834 DENEME KARDEŞİM SEN KUSUR KAL

Geri
Üst Alt