Son Konular

Ogretmen ile ilgili sikayetler nereye yapilir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Öğretmen ile ilgili şikayetler nereye yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı onun yerine yeni bir şikayet hattı kurdu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada MEBİM Alo 147 Öğretmen Şikayet Hattı'nın yerinen MEBİM 444 0 632 hattının açıldığı belirtildi. Öğretmen, veli, öğrenciler ve eğitimle ilgili herkes bu hattı arayarak hizmet alabilir.

Öğretmenlere sağlanan haklar nelerdir?

Öğretmenlere sağlanan haklar nelerdir?
Milli Eğitim Temel Kanunu'nda öğretmene tanınan haklar eğitim alma hakkı, kariyer hakkı, öğretmenlerin hizmet içi yetiştirilmesi hakkı, yurt içi ve yurt dışı yetişme imkânları ve konut hakkıdır.

Milli Eğitime öğretmen nasıl şikayet edilir?

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un talimatıyla Alo 147 hattı kamuoyunda şikâyet hattı olarak algılanan ve öğretmenlerin şikâyet konusu edildiği gerekçesiyle kaldırıldı. Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi 444 0 632 danışma hattı öğretmen odaklı hizmet verecek.

Öğretmenlerin yasal hak ve sorumlulukları nelerdir?

Öğretmenlerin yasal hak ve sorumlulukları nelerdir?
Öğretmenlerin Sorumlulukları Anayasaya ve Yasalara Saygılı Davranma Sorumluluğu. Tarafsızlık Sorumluluğu. Özenli Davranış Sergileme ve İşbirliği Yapma Sorumluluğu. Emirlere Uyma Sorumluluğu.

Üniversite ile ilgili şikayetler nereye yapılır?

1)Resmi Şikayet/Dilekçe Sürecindeki Haklar Fakülte içindeki şikayetler resmi dilekçeyle direkt dekanlık makamına yapılmalıdır çünkü bölüm başkanı ve anabilim dalı başkanının bu minvalde icrai yetkileri yoktur. Bazen öğrenciler şikayetlerini dekanlık makamını atlayarak direkt rektörlüğe ya da YÖK'e yapıyorlar.

Öğretmenlere verilen sosyal yardımlar nelerdir?

Öğretmenlere verilen sosyal yardımlar nelerdir?
"Evlilik yardımı 550 lira, doğum yardımı 275 lira, doğal afet yardımı (son adiatın 24 katı kadar) ortalama bin 320 lira, cenaze yardımı bin 404 lira 6 kuruş, kaza sonucu ölüm yardımı 10 bin lira, şehitlik yardımı 15 bin lira, maluliyet yardımı (emekli olmuş gibi ödenecek) ortalama 17 bin lira, ölüm yardımı (emekli …

Öğretmenin görev ve sorumlulukları nelerdir?

(4) Okulun her türlü eğitim ve öğretim çalışmalarında görev alan öğretmenlerin görev ve sorumlulukları şunlardır: a) Eğitim ve öğretim standartlarının geliştirilmesi, okul ve çevre ilişkisinin kurulması ve gelişmesine katkı sağlar, işleyişte yönetime yardımcı olur. Tutum ve davranışlarıyla öğrencilere örnek olur.

147 neyin numarası tablet?

147 neyin numarası tablet?
"ALO 147" yerine yeni hizmete başlayan Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi "444 0 632" danışma hattı, öğretmen odaklı hizmet verecek.

Öğretmenlerin görev ve sorumlulukları nelerdir?

Öğretmen sorumlulukları nedir?

Öğretmen sorumlulukları nedir?
Sınıf içi ve dışındaki öğrencilerin güvenliği ve gözetimi için gereken şartlara uymak, Öğrencileri yaratıcı düşünce ve disiplinler arası öğrenme deneyimlerine katmak, Öğrencilerin öz denetimini, öz disiplini ve başkalarına karşı sorumluluğunu geliştirmek, Öğrencilerin ilerleme ve gelişim kayıtlarını tutmak.

Milli Eğitim Bakanlığının web adresi nedir?

Özel Kurum WEB Adresleri Bildirimi Kurumunuzun WEB adresinin Bakanlığımız sitesinde yer alması için, meb.k12.tr uzantılı web adresleri www.meb.k12.tr yönetim panelinden bildirilebilmektedir.

Öğretmenlerle ilgili şikayetlerinizi iletmek için Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni hizmete sunduğu MEBİM 444 0 632 hattını arayabilirsiniz. Bu hattı kullanarak öğretmenlerle ilgili yaşadığınız sorunları kolaylıkla iletebilirsiniz.

Öğretmenlere sağlanan haklar arasında, eğitim alma hakkı, kariyer hakkı, hizmet içi yetiştirilme hakkı, yurt içi ve yurt dışı yetişme imkânları ve konut hakkı bulunmaktadır. Milli Eğitim Temel Kanunu'nda belirtilen bu haklar öğretmenlere sağlanmaktadır.

Öğretmenlerin yasal hak ve sorumlulukları arasında, Anayasaya ve yasalara saygılı davranma, tarafsızlık, özenli davranış sergileme ve işbirliği yaratma, emirlere uyma gibi sorumluluklar bulunmaktadır.

Öğretmenlere sağlanan sosyal yardımlar arasında evlilik yardımı, doğum yardımı, doğal afet yardımı, cenaze yardımı, kaza sonucu ölüm yardımı, şehitlik yardımı, maluliyet yardımı ve ölüm yardımı gibi yardımlar bulunmaktadır.

Öğretmenlerin görev ve sorumlulukları arasında eğitim ve öğretim standartlarının geliştirilmesine katkı sağlama, yönetimde yardımcı olma, öğrencilere örnek olma gibi önemli görevler bulunmaktadır.

Öğretmenlerin sorumlulukları arasında öğrencilerin güvenliğini ve gözetimini sağlamak, öğrencileri yaratıcı düşünce ve disiplinler arası öğrenme deneyimlerine katmak, öğrencilerin gelişim kayıtlarını tutmak gibi önemli sorumluluklar yer almaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığının web adresi için www.meb.k12.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu adres üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

MoneyGram ile para alma hangi bankalarda var?

Skoda Kamiq ilk bakim kac km?

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.647
  3. Kullanıcılar

1. 31.773
  4. Son üye

Geri
Üst Alt