<
Modoratör
Yeni Üye
Okula gitmeyince veliye mesaj gider mı?
Milli Eğitim Bakanlığı, '8383 Mobil Bilgi Servisi' kurdu. Sistemle resmi ve özel okullardaki öğrencilerin e-okul sistemine girilen devamsızlık, sınav tarihleri, sınav sonuçları, karne notları, diploma notu, nakil ve okul kaydıyla ilgili veriler, kısa süre içinde mesajla velilere bildirilecek.
Okula gitmeme bahaneleri nelerdir?
"okula gitmeme bahaneleri" başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. hava soğuk hasta gibiyim sanki hem bu havada dışarı çıkarsam daha kötü olurum oturup ders çalışayım.(akşama kadar yatılır film izlenir dersde çalışılmaz). ders işlemiyozkii. ya o kadar devamsızlık hakkım var kullanmazsam nasıl biticek bunlar.
Devamsızlık mesajı ne zaman gelir?
Devamsızlık mesajı ne zaman gelir?
Milli Eğitim Bakanlığı, isteyen velilere öğrencilerin devamsızlık, sınav tarihi ve not gibi bilgilerini kısa mesajla iletecek. Devamsızlık bilgisi en geç bir saat içinde, ders notları ise en fazla üç saat içinde cep telefonuna gelecek.
Okula gitmemek için nasıl hasta oluruz?
Okula gitmemek için nasıl hasta oluruz?
Okula Gitmemek İçin Nasıl Hasta Numarası Yapılır?
- Hastalığına Bir Gün Önceden Başlamak.
- Sabahleyin Hastalığını Takviye Etmek.
- Belirli Bir Hastalığı Taklit Etmek.
- Bunu Gün Boyu Sürdürmek.
- Öğretmenini ve Okul Hemşiresini Kandırmak.
Okula gitmemek için dilekçe nasıl yazılır?
gösteren öğrencilerin okula gönderilmesi veya salgın hastalık dönemi önlemlerine (sosyal mesafe kuralları, maske kullanımı vb.) özgü kurallara dikkat edilmemesi vb. nedenlerden dolayı bulaşma riskini artmasından endişe duymaktayım. Gereğini bilgilerinize arz ederim. Dilekçe örneğini buradan indirebilirsiniz.
8383 e mesaj ne zaman gelir?
Öğrencilerin ders notlarından devamsızlıklarına kadar birçok bilgi, velilere kısa mesajla gönderilecek. Milli Eğitim Bakanlığı'nca kurulan "8383 Mobil Bilgi Servisi'ne isteyen veli kayıt yaptıracak, bilgiler bu velilerin cep telefonlarına gelecek.