<
Modoratör
Yeni Üye
Okullar fırtına yüzünden tatil mi?
Buna bağlı olarak hesaplanan fırtına hızının yükselmesi ve yağmurun neden olabileceği olumsuzluklara karşı Salı günü 1 gün süreyle bütün ilk ve orta dereceli okullarda yüz yüze eğitime ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ve hamile çalışanlarımız 1 gün süreyle izinli sayılacaktır."
Okula ara verilecek mi?
Korona virüsü nedeniyle 434 derslikte yüz yüze eğitime ara verildiğini belirten Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların kapatılmayacağını söyledi. DUVAR – Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, korona virüsü nedeniyle okullarda 434 dersliğin eğitimine ara verdiklerini açıkladı.
Sakarya okullar tatil mi?
Sakarya okullar tatil mi?
Sakarya Valiliği beklenen kar yağışı nedeniyle yarından itibaren okullar, kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı özel kreş ve gündüz bakımevlerinin, üniversitelerin 14 Mart Pazartesi gününe kadar tatil edilmesine karar verdi.
14 Mart Pazartesi okullar tatil mi?
Birçok kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 15 ilde 14 Mart 2022 Pazartesi günü eğitime ara verildiği açıklandı. Ders yapılan illerde öğrencilere telafi eğitim yapılacak.
Okullara ne zaman ara veriliyor?
Okullar 6 Eylül 2021'de açılmıştı. İlk ara tatil (Sonbahar ara tatili) 15 Kasım 2021 pazartesi günü başlayacak, 19 Kasım 2021 cuma günü sona erecek. Birinci dönem 21 Ocak 2022 tarihinde sona erecek.
Sakarya 18 Mart 2022 okullar tatil mi?
Sakarya 18 Mart 2022 okullar tatil mi?
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, beklenen yoğun kar yağışı ve oluşabilecek olumsuz hava şartları sebebiyle il genelinde 18 Mart Cuma günü eğitim-öğretime 1 gün ara verilmesi kararını sosyal medya hesabından duyurdu.
18 Mart sakaryada okullar tatil mi?
Mevzuata göre 18 Mart resmi tatil günleri arasında yer almıyor. Dolayısı ile perşembe günü okullar eğitime devam edecek, kamu kurum ve kuruluşları da standart çalışma saatlerinde mesaiye tabi olacak.