- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -74
- Meslek
- Webmaster
OM Shreem ne demek?
Om Gum Shreem Maha Lakshmiyei Namaha: Engeller kalksın, bolluk ve bereket gelsin, aydınlığın ışığı parlayarak büyüsün.
Mantra Meditasyon nasıl yapılır?
Mantra Meditasyon nasıl yapılır?
Mantra meditasyonuna ilk başladığında mantra içeriden tekrar edilerek söylenir. Tekrar ve tekrar aralıksız mantra içeriden minimum 6 dakika boyunca tekrar söylenir. Mantranın kelimeleri ile bağ kurduğunu hisseden kişi ardından mantrayı sesli bir şekilde söyleyerek meditasyonuna devam eder.
Guru Dev NAMO ne demek?
Guru Dev NAMO ne demek?
Bütün Kundalini Yoga dersleri özel bir mantrayi 3 kere söyleyerek baslar ONG NAMO GURU DEV NAMO anlami, "Içimdeki Kutsal ve sonsuz yaradani selamliyorum". Bu mantra ile baslamak zihni derse hazirlar ve sakinlestirir.
Shiva mantra nedir?
oṁ namaḥ śivāya (Sanskrit: Sanskritçe: ॐ नमः शिवाय; IAST: Om Namaḥ Śivāya) en popüler Hindu mantralarından biri ve Şaivizm mezhebinin en önemli mantrası. Pek çok yoga grubunda özellikle de Sivananda ve Siddha Yoga geleneklerinde kullanılır.
Mantra yazmak ne ise yarar?
Mantra yazmak ne ise yarar?
Mantra; bilinçaltında yer alan daha önceki programlamaları silip, yerine yeni programlar yapmak için kullanılan bir yöntem. Mantra, insanın bilinçaltı ve ruhu ile telkin yoluyla bir amaç için konuşması demek. Mantra, insanın beyni ile bir amaç doğrultusunda iletişim kurmasına yarayan bir araç.
Mantra okumak nedir?
Mantra okumak nedir?
Mantra, genellikle Sanskritçe olan dini hece veya şiirdir. Kullanımı mantra ile ilişkili ve okul ve felsefesine göre değişiklik gösterir. Esasen ruhani kanallar olarak kullanılırlar, kelimeler ve oluşan titreşimlerden faydalanarak kişinin daha yüksek bir bilince ulaşmasını amaçlar.
Satnam ne demek?
"gerçek benim özümdür" "gerçek benim kimliğimdir" anlamlarına gelen; kundalini yogadaki en temel mantralardan biridir. bu mantrayı söylemek ruhu uyandırır ve kişinin gerçeğe ulaşmasında ona yardım eder..
OM so Hum mantra ne ise yarar?
OM so Hum mantra ne ise yarar?
Soham Sanskritçe'de "Ben O'yum veya O Benim" anlamına gelen Hindu mantrası. Soham şeklinde söylenir. "Sah" "O", "Aham" ise "Ben" demektir ve bireysel ruh ya da Jiva'nın Brahman veya Yüce Benlik ile özdeşliğine işaret eden bir mantradır.
Mantra yazmak ne demek?
Mantra yazmak ne demek?
Mantra; bilinçaltında yer alan daha önceki programlamaları silip, yerine yeni programlar yapmak için kullanılan bir yöntem. Mantra, insanın bilinçaltı ve ruhu ile telkin yoluyla bir amaç için konuşması demek.
Mantra nasıl seçilir?
Kişisel bir mantra nasıl seçilir? Sanskrit mantralarını öğrenmeniz şart değildir. Kişisel bir mantra seçerken en önemli şey, sizin için yankılanan özel bir anlamı olmasıdır. Seçtiğiniz mantra, enerjinizi ve bu rahatlama durumuna ulaşmak için niyetinizi yönlendirmelidir.
Mantra meditasyonu ne demek?
Mantra meditasyonu ne demek?
Mantra Meditasyonu Nedir? Mantra meditasyonu Sanskritçe hece ya da şiirleri ifade eden mantra kelimesinden gelmektedir. Ancak bu hece ya da şiirlerin asıl işlevi doğru telaffuz ve tekrar ile bireyi var olan durumundan uzaklaştırmak, zihni yanıltmak ve mediatif duruma geçirmektir.
Meditasyon yapmak ne demek?
Meditasyon yapmak ne demek?
Meditasyon, Latince meditatio kelimesinden türemiştir ve derin düşünme anlamına gelir. Kişinin iç huzur, sükunet ve değişik bilinç halleri elde etmesini ve öz varlığına ulaşmasını sağlayan zihnini denetleme teknikleri ve deneyimleri olarak tanımlanır.