Modoratör
Efsanevi Üye
Online ders icin hangi program?
Milli Eğitime Bakanlığına bağlı ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı EBA, yani eğitim bilişim ağı, uzaktan eğitim platformunu kullanıyor. Öğrenciler, bilgisayar ve cep telefonları ile internet üzerinden öğrenci şifrelerini girerek EBA'yı kullanabiliyor.
Metodbox kimler kullanabilir?
Metodbox tüm K12 okullarının öğrencileri, öğretmenleri, okul yöneticileri ve üye öğrencilerin velileri tarafından kullanılan; hem web sitesi, hem mobil sitesi hem de IOS ve Android uygulamaları sayesinde, her yerde bağlanılabilen ve kullanılabilen bir eğitim platformudur.
Üniversite canlı ders hangi uygulama?
Üniversite canlı ders hangi uygulama?
Eğitimler Zoom ve Ninova Sistemi üzerinden yapılacak. Dersler farklı zamanlı ya da eş zamanlı olarak işlenebilecek. Ödevler öğrencilere duyurulacak ve Ninova üzerinden ödev yüklenebilecek. Eğitmenlerin girdiği ödev, kısa sınav ve sınav notları öğrencilerle paylaşılacak.
Uzaktan eğitim modelleri nelerdir?
Uzaktan eğitim modelleri nelerdir?
Uzaktan Eğitim Türleri Nelerdir?
- Öğrenci ve öğretmenin aynı ortamda olmadığı, eş zamansız uzaktan eğitim.
- Öğrenci ve öğretmenin aynı ortamda olmadığı, eş zamanlı uzaktan eğitim.
- Öğrenci ve öğretmenin aynı ortamda olmadığı, yarı eş zamanlı uzaktan eğitim.
Online ders vermek yasal mı?
Eğer kendi evinizde özel ders vermeyi teklif ederseniz, ortamın ders vermeye uygun ve güvenliğini sağlamak yasal olarak sizin sorumluluğunuzdadır. Özel ders öğretmeni olarak kendi evinizde karşılaşabileceğiniz herhangi bir sağlık veya güvenlik sıkıntısında tamamen siz sorumlu tutulacaksınız.
Uğur Dijital nasıl giriş yapılır?
Uğur Dijital Uygulaması Google Play ya da App Store üzerinden Uğur Dijital uygulamasını indirerek, Üye Girişi sayfasını açınız. Kurs merkezinden aldığınız STOYS kullanıcı adı ve şifreniz ile hemen giriş yapabilir ve Uğur Dijital'i kullanmaya başlayabilirsiniz.
Metodbox nasıl açılır?
Metodbox nasıl açılır?
Metodbox'ı kullanabilmek için bilgisayarından www.metodbox.com adresine gidebilir ya da aşağıdan mobil uygulamamızı indirebilirsin!
K12 Net Nasıl Kullanılır?
K12 Net Nasıl Kullanılır?
K12net Öğrenci Bilgi Sistemi'ne hem veli hesaplarından hem de öğrenci hesaplarından giriş yapılabilir. Sisteme ilk defa giriş yapıyorsanız K12net kullanıcı adı ve parolası TC numaranızdır. Giriş yaptıktan sonra sistem sizi yeni bir şifre tanımlamanız için uyaracaktır.
Üniversite canlı derslere girmek zorunlu mu?
Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), üniversitelerde teorik derslerin tamamı için uzaktan eğitimin zorunlu olmadığı açıklandı. Açıklamada, "Hangi dersleri uzaktan öğretim yöntemleriyle yapacağı, bu zorlu süreçle sınırlı kalmak kaydıyla, üniversitelerimizin yetkili karar organlarınca karara bağlanacaktır" denildi.
Üniversitede uzaktan eğitim telefondan olur mu?
Eğitim portalına giriş yapabilmek için bir internet tarayıcısı olan her tür bilgisayar ( masaüstü, dizüstü,… ) ve mobil cihaz ( cep telefonu, tablet, ) kullanabilirsiniz.
Uzaktan eğitim türleri ve araçları nelerdir?
Uzaktan eğitim türleri ve araçları nelerdir?
Başlıca uzaktan eğitim teknolojileri: Mektup yoluyla öğretim, Basılı materyal, Radyo, televizyon, audio ve videokasetler, Çoklu ortam, bilgisayar destekli eğitim, elektronik posta, internet, veritabanları, Uydu teknolojileri ve video konferans olarak geniş bir yelpazede karşımıza çıkmaktadır.
Uzaktan eğitim yöntem ve teknikleri nelerdir?
Uzaktan eğitim yöntem ve teknikleri nelerdir?
Anlatma, tartışma, örnek olay, problem çözme, gösterip yaptırma, proje, modelleme, bireysel çalışma ve işbirlikçi öğrenme olmak üzere uzaktan eğitimde kullanılabilecek 9 temel öğretim yöntemi vardır.
Özel ders suç mu?
Özel ders vermek suç mu? Hayır. Ancak verilen hizmetle ilgili yanıltıcı bilgi sunmak ceza gerektiren bir suçtur.