Son Konular

Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya

VİZYONUMUZ

ATATÜRK milliyetçiligine bagli, insan haklarina saygili, Türkiye Cumhuriyetine karsi görev ve
sorumluluklarini bilen ve bunlari davranis haline getirmis yurttaslar yetistirmek.

MİSYONUMUZ

Çevresinde okul bulunmayan ilkögretim çagindaki çocuklarimizi okula kazandirip iyi bir egitim ve
ögretim imkani sunarak onlari üst ögretim kurumlarina hazirlamak temel misyonumuzdur.

HEDEFİMİZ

Akla ve bilime dayali gelismelere açik , çagdas düsünce yapisina sahip, arastirmaci, üretici, sorumluluk sahibi, gelecegin bireylerinin yetistiği; bütün öğrencilerin sevgi ve saygi dogasinda filizlendigi; insan haklarina saygili , hosgörülü nesillerin yetistigi; geçmisin isiginda gelecegine yön verebilen, bütün birimleri ile daha mutlu bir Türkiye için emek veren "Ideal Okul" olmaktir.

Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Aslanapa
Okulun Telefonu: 274 349 40 47
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Ortaca Köyü
Okulun Web Adresi: http://ortacaioo.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ortaca İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

S

Güzelköy Köşk Aydın

Benzer Konular

S
  • Öneri Öneri
Alfaklar İlköğretim Okulu Hakkında - Alfaklar İlköğretim Okulu Tanıtım - Alfaklar İlköğretim Okulu Resimleri - Alfaklar İlköğretim Okulu İletişim Alfaklar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyon BİZLER, ALFAKLAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK; MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL KANUNUNUN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
SoruCevap
S
S
  • Öneri Öneri
Günlüce İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya Kasabamızda ilk okul 1936 senesinde açılmıştır. Bu okulda eğitim-öğretim faaliyetleri 1952 senesine kadar devam etmiştir. Okulun 1962 senesinde heyelan dolayısıyla yıkılması ile geçmiş yıllarda lise olarak kullanılan bina inşa edilmiştir. Şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
SoruCevap
S
S
  • Öneri Öneri
Yaykın İlköğretim Okulu Hakkında - Yaykın İlköğretim Okulu Tanıtım - Yaykın İlköğretim Okulu Resimleri - Yaykın İlköğretim Okulu İletişim Yaykın İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitimin temel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
SoruCevap
S
S
  • Öneri Öneri
Kızılyaka İlköğretim Okulu Bilgileri Ula Muğla Kızılyaka İlköğretim Okulu Muğla Ula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kızılyaka İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kızılyaka İlköğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
SoruCevap
S
S
  • Öneri Öneri
Karaağaç İlköğretim Okulu Hakkında - Karaağaç İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaağaç İlköğretim Okulu Resimleri - Karaağaç İlköğretim Okulu İletişim Karaağaç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Karaağaç İlköğretim Okulu Uşak Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.715
  3. Kullanıcılar

1. 31.849