Özbey İlköğretim Okulu Bilgileri Torbalı İzmir

S

SoruCevap

Özbey İlköğretim Okulu Hakkında - Özbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Özbey İlköğretim Okulu Resimleri - Özbey İlköğretim Okulu İletişim

Özbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1920 Yılında ÖZBEY Köyü İlkokulu, Hamidiye Mahalle Mektebi olarak Eğitim-Öğretime tek derslikli bir binada Özbey, Ahmetli ve Yeniköy'den gelen öğrencilerle birlikte öğretimine başlamıştır. Latin harflerin kabul edilmesiyle 1928 - 1929 Eğitim - Öğretim yılında Yusuf Kemal Efendi öğretmenliğinde birleştirilmiş sınıf olarak 8 öğrenci ile yeni eğitim sistemine geçmiştir.

1951 yılında yeni yapılan binasına taşınmıştır. 1986 yılında binanın yetersiz oluşu nedeniyle 2 ek derslik yapılmıştır. Zorunlu Eğitimin 8 yıla çıkmasıyla 1998 yılında Özbey İlköğretim Okulu 6 Derslikte 11 sınıf , ikili olarak Eğitim Öğretime başladı. Mahallemizde gelen göçler ve öğrenci sayılarımızda meydana gelen artış sınıfların yetersiz kalmasına neden olmuş; 2004 yılında inşaatı başlayan ve 2005 yılında biten yeni 10 derslikli ek bina ile 3 Bloktan oluşan okulumuzda normal öğretime geçmiştir. Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, kadrolu 10 sınıf, 4 Branş öğretmeni, 1 Sözleşmeli, 10 ücretli öğretmen, 1 Ana Sınıfı, 1 Fen Laboratuarı, 1 Teknoloji Laboratuarı, 1 kitaplık, 1 araç gereç odası bulunmaktadır.

Özbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Torbalı
Okulun Telefonu: (232) 851 10 45
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Özbey Mahallesi
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap or Kayıt ol URL'lerin içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Özbey İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap or Kayıt ol URL'lerin içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Üst Alt