- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 5.487
- Meslek
- Webmaster
Özelleştirme nedir bilgisayar?
Yüzlerce teknoloji ve donanım seçenekleri arasından dilediğiniz özellikleri seçerek kendinize özel cihazı üretebileceğiniz sistemdir.
Casper nasıl bir marka?
2007 yılında üretimi arttırmak için Avrupa'nın ve Ortadoğu'nun en büyük fabrikalarından biri haline gelmiştir. Bilgisayar üretimi yaparak elektronik pazara giren firma zamanla telefon modelleri de üretmeye başlamıştır. Casper, Türkiye'nin ilk yerli PC markası olarak bilinmektedir.
Casper bilgisayar neden alınmaz?
Casper laptop neden alınmamalı? Nedeni ise kalitesiz olması malzeme kalitesi çok düşük maalesef. Çin'de ne kadar kalitesiz ürün varsa getirip üstüne logo basan bir firma. Müşteri hizmetleri ve servisleri de bir o kadar kalitesiz.
Altan Aras Fakılı Hangi üniversite mezunu?
Casper Yönetim Kurulu Başkanı Altan Aras Fakılı, 1968 yılında Gaziantep'te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep'te tamamlayarak yüksek öğrenim için İstanbul'a geldi. 1991'de Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.
Casper yerli malı mı?
Çünkü Casper, Türk insanının girişimcilik ruhunu çok güzel özetleyen, zorluklardan yılmadığını gösteren tamamen yerli ve krizlerin yıkamadığı, global markaların bir türlü oyun dışı bırakamadığı tek bilgisayar markamızdır.
Casper VIA F20 yerli mi?
Akıllı telefon şirketlerinin Türkiye'de üretim yapma girişimleri devam ederken, teknoloji markası Casper, ilk yerli üretim modeli cep telefonunu satışa sundu. Akıllı cep telefonu üretimine başladığını duyuran Casper'ın ilk yerli üretim modeli VIA F20 oldu.
Casper ne anlama geliyor?
Casper kendi adını taşıyan çizgi film serisinde yer alan hayali bir karakterdir. Casper Dost Canlısı Hayalet olarak da bilinir.Harvey Entertainment adlı şirketin yaptığı çizgi film ile televizyonlarda görünmeye başlamıştır.1995`te çekilen "Casper" adlı filme göre soyadı Mcfadden`dır.