Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🌟 Burası Sadece Bir Forum Değil…

Birbirimizi dinlediğimiz, fikirlerimizi büyüttüğümüz bir alan. Her katkın, bir başkasına umut olabilir. Her yorum, yeni bir kapı aralayabilir.
Sen varsın diye burası daha canlı, daha güçlü. 💬✨ Katıl, paylaş, ilham ver. Çünkü bu yolculuk seninle güzel. 🚀

🎁

Birlikte Güçlüyüz 💪

Burada sadece bilgi değil, birlik paylaşıyoruz. Senin sesin bu topluluğun en değerli parçası. Katıl, katkı ver, birlikte büyüyelim! 🌱

🏞️

Sessiz Kalsan Bile Buradasın... 🌌

Bazen bir şey yazmazsın ama okursun, hissedersin. Ve bil ki, varlığın bile burada bir dengeyi tutar. Bu forum, seninle tamamlanıyor.

Harekete Geç! 🚀

Yeni konular aç, yorum yap, fikirlerini paylaş. Çünkü burası sadece bir platform değil; Senin sesinin yankı bulduğu bir alan. 🎯

P&G Gebze Ne Üretiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Prof Dr Ali Gür Kimdir?

T

Yeditepe Üniversitesi Kac Tl?

S

SoruCevap

Guest
P&G Gebze Ne Üretiyor? Sorusuna Yanıt! P&G Gebze tesisleri, kişisel bakım ürünlerinden ev temizlik ürünlerine kadar geniş bir yelpazede üretim yapmaktadır. Tesislerde üretilen ürünler arasında Pampers, Oral-B, Head & Shoulders, Ariel, Fairy, Prima, Gillette gibi markaların ürünleri yer almaktadır. Tesislerdeki üretim süreci, kalite yönetimi ve sürdürülebilirlik konularında da son derece önemli adımlar atılmaktadır. P&G Gebze, Türkiye'nin önde gelen üretim tesisleri arasında yer almaktadır ve ürettiği ürünlerle insanların hayatını kolaylaştırmayı hedeflemektedir.
İçindekiler
[h3][/h3]

P&G Gebze Ne Üretiyor?

[h3][/h3]P&G Gebze, Türkiye'nin Gebze ilçesinde bulunan bir fabrikadır. Burada birçok farklı ürün üretilmektedir.
[h3][/h3]

P&G Gebze Hangi Ürünleri Üretiyor?

[h3][/h3]P&G Gebze, ev bakımı, kişisel bakım, bebek bakımı ve diğer birçok kategoride ürünler üretmektedir. Bu ürünler arasında Pampers bebek bezleri, Ariel deterjanları, Head & Shoulders şampuanları ve Gillette tıraş bıçakları yer almaktadır.
[h3][/h3]

P&G Gebze Kaç Çalışanı Var?

[h3][/h3]P&G Gebze'de yaklaşık olarak 1000 çalışan bulunmaktadır.
[h3][/h3]

P&G Gebze Hangi Ülkelerde Ürünlerini Satıyor?

[h3][/h3]P&G Gebze'nin ürettiği ürünler dünya genelinde birçok ülkede satılmaktadır. Bu ülkeler arasında Türkiye, Avrupa ülkeleri, Ortadoğu ülkeleri ve Afrika ülkeleri yer almaktadır.
[h3][/h3]

P&G Gebze'nin Ürettiği Ürünler Kaliteli mi?

[h3][/h3]P&G Gebze, yüksek kaliteli ürünler üretmektedir. Şirket, ürün kalitesine büyük önem vermektedir ve ürünlerini sıkı kalite kontrol testlerinden geçirir.
[h3][/h3]

P&G Gebze'de Hangi Pozisyonlar İçin İş İlanı Yayınlanıyor?

[h3][/h3]P&G Gebze, farklı alanlarda çalışacak personel alımı yapmaktadır. Bu alanlar arasında mühendislik, pazarlama, finans, üretim ve insan kaynakları yer almaktadır.
[h3][/h3]

P&G Gebze İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

[h3][/h3]P&G Gebze'ye iş başvurusu yapmak için şirketin resmi internet sitesindeki "Kariyer" bölümünden ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Başvuru süreci, online başvuru formunu doldurarak başlar.
[h3][/h3]

P&G Gebze'de Çalışmak İçin Hangi Nitelikler Gereklidir?

[h3][/h3]P&G Gebze'de çalışmak için genellikle üniversite eğitimi ve iş tecrübesi gerekmektedir. Ayrıca, iyi bir İngilizce bilgisine sahip olmak da tercih sebebidir.
[h3][/h3]

P&G Gebze'de Staj Yapmak Mümkün mü?

[h3][/h3]P&G Gebze, stajyer alımı yapmaktadır. Stajyerler, farklı alanlarda çalışarak deneyim kazanabilirler. Stajyer alımı için şirketin resmi internet sitesindeki "Kariyer" bölümündeki ilanları takip edebilirsiniz.
[h3][/h3]

P&G Gebze'de Çalışanlar İçin Hangi Avantajlar Sağlanmaktadır?

[h3][/h3]P&G Gebze, çalışanlarına çeşitli avantajlar sağlamaktadır. Bu avantajlar arasında özel sağlık sigortası, yemek kartı, ulaşım imkanı ve sosyal etkinlikler yer almaktadır.
[h3][/h3]

P&G Gebze Çevreye Duyarlı mı?

[h3][/h3]P&G Gebze, çevreye duyarlı bir şirkettir. Şirket, üretim sürecinde çevre dostu yöntemler kullanmakta ve atıkların doğru bir şekilde bertaraf edilmesini sağlamaktadır.
[h3][/h3]

P&G Gebze Ürünleri Nerede Satılıyor?

[h3][/h3]P&G Gebze'nin ürettiği ürünler çeşitli mağazalarda ve marketlerde satılmaktadır. Bunlar arasında Migros, Carrefour, A101, Bim ve Şok gibi marketler yer almaktadır.
[h3][/h3]

P&G Gebze Hangi Sosyal Sorumluluk Projelerine Destek Veriyor?

[h3][/h3]P&G Gebze, eğitim, çevre ve sağlık gibi farklı alanlarda sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir. Bu projeler arasında okul ve kütüphane yapımı, atık yönetimi ve sağlık taramaları yer almaktadır.
[h3][/h3]

P&G Gebze Ürünleri Nasıl Geri Dönüştürülebilir?

[h3][/h3]P&G Gebze'nin ürettiği ürünlerin geri dönüştürülebilir olması için farklı yöntemler kullanılmaktadır. Örneğin, Pampers bebek bezleri geri dönüştürülebilir malzemelerle üretilmektedir.
[h3][/h3]

P&G Gebze'nin Kuruluş Tarihi Nedir?

[h3][/h3]P&G Gebze, 1986 yılında kurulmuştur.
[h3][/h3]

P&G Gebze Hangi İş İlanlarını Yayınlıyor?

[h3][/h3]P&G Gebze farklı pozisyonlar için iş ilanları yayınlamaktadır. Bu ilanlar arasında mühendislik, pazarlama, finans, üretim ve insan kaynakları pozisyonları yer almaktadır.
[h3][/h3]

P&G Gebze'de Çalışmak İçin Hangi Bölümlerden Mezun Olmak Gerekiyor?

[h3][/h3]P&G Gebze'de çalışmak için farklı bölümlerden mezun olmak gerekebilir. Bunlar arasında mühendislik, işletme, pazarlama, finans ve insan kaynakları gibi bölümler yer almaktadır.
[h3][/h3]

P&G Gebze Ürünleri Hangi Marketlerde Satılıyor?

[h3][/h3]P&G Gebze'nin ürettiği ürünler birçok markette satılmaktadır. Bu marketler arasında Migros, Carrefour, A101, Bim ve Şok gibi marketler yer almaktadır.
[h3][/h3]

P&G Gebze Ürünleri Güvenli mi?

[h3][/h3]P&G Gebze, ürettiği ürünlerin güvenliğine büyük önem vermektedir. Ürünler, sıkı güvenlik testlerinden geçirilir ve müşterilerin güvenliği için çeşitli önlemler alınır.
[h3][/h3]

P&G Gebze Hangi Sosyal Medya Hesaplarını Kullanıyor?

[h3][/h3]P&G Gebze, farklı sosyal medya platformlarında aktiftir. Şirketin resmi Facebook, Twitter ve Instagram hesapları bulunmaktadır.
[h3][/h3]

P&G Gebze Ne Üretiyor?

[h3][/h3]
P&G Gebze, Türkiye'nin en büyük üretim tesislerinden biridir.
Üretim tesisinde; Oral-B, Gillette, Ariel, Fairy gibi markalar üretilir.
33 yıllık tarihi boyunca, 1 milyar doların üzerinde yatırım yapıldı.
P&G Gebze, 960 bin metrekare alan üzerinde, 3 bin çalışana sahiptir.
Üretim tesisinde, yılda 350 bin ton ürün üretilir.

2020 yılında, P&G Gebze'de 91 milyon dolarlık yatırım yapıldı.
Tesis, çevre dostu üretim teknikleri kullanarak enerji tasarrufu sağlar.
P&G Gebze, Türkiye'nin en büyük özel sektör Ar-Ge merkezlerinden biridir.
Üretim tesisinde, 1000'den fazla farklı ürün çeşidi üretilir.
P&G Gebze, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından "İhracatın Yıldızları" ödülüne layık görüldü.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri