P2P cüzdanı ne demek?
Halka açık ve özel anahtarlar, blokzincir üzerinde bir kullanıcı hesap kimliğidir. Bu kimlik sayesinde kişiler P2P (Peer to Peer) eşler arası iletişim sağlayarak birbirlerine dijital varlık (para) olarak bilinen Bitcoin vb. diğer kripto para transferlerini gerçekleştirebilir.Binance P2P nerede?
Ana sayfaya gidin, "Nakit parayla satın al"a tıklayın, "P2P" seçeneğini seçin. P2P sayfasında, "Al" sekmesine ve satın almak istediğiniz kriptoya (örneğin USDT'ye) tıklayın. Ardından, bir ilan seçerek "Al" seçeneğine tıklayın.P2P (Eşler Arası) alım satım, bazı bölgelerde C2C (Müşteriler Arası) alım satım olarak da bilinir. Bir P2P alım satımında, kullanıcı karşı taraf ile doğrudan muhatap olur; itibari para-varlık takasını çevrimdışı yapar ve işlemi çevrimiçi onaylar.
Binance parayı nasıl alırım?
Binance parayı nasıl alırım?Binance'te itibari paralarla nasıl kripto alınır?
- Binance hesabınıza giriş yapın ve ana sayfada yer alan [Hemen Al] ögesine tıklayın.
- Kullanmak istediğiniz itibari para birimini ve satın almak istediğiniz kriptoyu seçin.
- Ödeme yöntemini seçin.
- Ödeme bilgilerini kontrol edin ve 1 dakika içinde emrinizi onaylayın.
P2P status nedir?
P2P status nedir?Peer to peer (P2P) yani eşler arası, merkezi bir sunucu gibi bir üçüncü taraf olmadan kullanıcıların doğrudan birbirleri arasında gerçekleştirdiği veri paylaşımını ifade eder.
Binance P2P nedir eksi?
p2p alım satım platformu olarak binance, alıcıların ve satıcıların tekliflerini yayınlamaları için bir ilan yayınlama hizmeti sunar. bununla birlikte, kripto emanet hizmetimiz alım satım sırasında dijital varlıkların güvenliğini ve zamanında teslimatını garanti altına alır.P2P piyasası nedir?
"Eşler arası" (P2P) alım satım, çevrimiçi piyasa ve emanet hizmetlerinin yardımıyla alıcı ve satıcıların kripto ve itibari para varlıklarını doğrudan takas ettiği bir alım satım şeklidir.'Peer-to-peer' (P2P) ticaret, bir alıcı ve satıcının çevrimiçi bir pazar yeri ve emanet hizmetlerinin yardımıyla doğrudan kripto ve fiat varlıklarını değiştirdiği bir ticaret şeklidir.