Modoratör
Tanınmış Üye
Reputation:
Paraşüt sistemi nedir?
Geleneksel ön muhasebe programlarından farklı olarak Paraşüt web tabanlı (online) bir programdır. Paraşüt'e girdiğiniz finansal verileriniz bulutta saklanır ve düzenli olarak yedeklenir. Bu sayede internet erişiminiz olan her yerden finansal verilerinize ulaşabilirsiniz.Ön muhasebe kayıtları nasıl tutulur?
Gelişmiş işletmelerde ise daha çok ön muhasebe kayıtları için ön muhasebe elemanı işe alınır. Elle yapılan kayıtlarda Excel yardımıyla kayıtlar elektronik ortamda tutulur. Tüm bu işlemlerin düzenli ve hatasız olması şirket için büyük önem taşır.Ön muhasebe ne işe yarar?
Ön muhasebe ne işe yarar?Ön muhasebe elemanı, şirketlerin mali kayıtlarını tutan; kasa, çek, banka ya da irsaliye takibi gibi günlük rutin işleri yerine getiren, firmaya ait finansal işlemleri muhasebeleştiren, tahsilat işlemleri ile ilgilenen ve evrakın dosyalanması, arşivlenmesi gibi görevleri yerine getiren kişilere verilen mesleki unvandır …
Paraşüt Nedir Ekşi Sözlük?
Paraşüt Nedir Ekşi Sözlük?içine hapsettiği havayı ve bu sayede sahip olduğu geniş çaptan dolayı yüksek bir sürüklemeye sebep olarak limit hızın düşük olmasını sağlayan, bu sebeple kol bacak kırılmasını bir derece engelleyen, kumaştan yapılan, hafif, iple kumanda edilen arac.
Paraşüt kaç müşterisi var?
30 bin aktif müşteriyi aşan ön muhasebe programı Paraşüt, 2020 yılında yüzde 100 büyüdüBizim hesap mı paraşüt mü?
Bizimhesap genel olarak daha renkli, daha detaylı, kullanıcı arayüzü açısından da göze daha hoş ve modern geliyor arkadaşlar. Paraşüt ise biraz daha sade, daha az özellik, daha az detay barındıran ve küçük işletmeler için yapılmış gibi duran bir program.Ilk paraşüt ne zaman icat edildi?
Ilk paraşüt ne zaman icat edildi?Günümüzde kullanılana en çok benzeyen paraşüt, 1783 yılında Fransız Louis-Sébastien Lenormand tarafından keşfedilmiştir. 1797 yılında Andre Jacques Garner bir sıcak hava balonundan ilk paraşüt atlayışını gerçekleştirmiştir.
Ön Muhasebe belgesi nasıl alınır?
Ön Muhasebe belgesi nasıl alınır?Ön Muhasebe Sertifikası Sınavı Kurs bitirme sınavı yapılır. Kurs bitirme sınavına katılan ve en az 100 puan üzerinden 45 puan alan kursiyerler başarılı sayılır. Yanlış cevaplar doğruları götürmez. Örneğin 25 soruluk bir sınavda 12 doğru cevabınız varsa sınavda başarılı olursunuz.