- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -225
Passat ışık Görüş Paketi nedir?
Sistem böylece, sürücü için belirgin oranda bir konfor ve güvenlik kazanımı sunar. Hava kararmaya başlayınca veya gündüz saatlerinde bir tünelden geçildiğinde kısa hüzmeli farlar otomatik şekilde açılır. Bu sayede araç, tüm yayalar ve trafikte seyreden sürücüler tarafından da daha iyi ve daha kolay algılanabilir.Sürüş paketi nedir?
Sürüş konfor paketi içeriğinde yer alan park sensörleri, aracınızı kolaylıkla park etmenize yardımcı olurken, hız sabitleyici, özellikle uzun yoluluklarda konforunuzu artırarak düşük yakıt tüketimini destekler.Görüş paketinde neler var?
Görüş paketinde neler var?Işık ve Görüş paketi size hem konforlu hem de güvenli sürüşü birlikte sunar.
- Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası
- Yağmur sensörü
- Eve geliş "Coming Home" fonksiyonu.
- Evden çıkış "Leaving Home" fonksiyonu.
- Far sensörü
Mercedes ışık paketi nedir?
Mercedes ışık paketi nedir?İyi oryantasyon için daha net ve iyi görünen ışık kaynağı: Örneğin tavan kumanda ünitesinin şeffaf lamba camları üç boyutlu bir kristal etkisi yaratır. Hızlı bir bakış veya makyaj yapmak için güneşlikteki makyaj aynası aydınlatılmıştır.
Araba Görüş Paketi nedir?
Sürücü otomobiline yaklaştığında ön farlar ve arka lambalar yanıyor, kapı aynaları açılıyor, iç mekan ışıkları devreye giriyor. Sadece sürücü değil, yolcuları rahat ettirmek için de her şey düşünüldü. Önde omuz ve dirsek mesafeleri, arkada ise diz mesafesi geniş bırakıldı.Touch araba ne demek?
Touch donanımda opsiyonel olarak gelen arka park sensörü, geri görüş kamerası, elektronik klima, far sensörü, yağmur sensörü standart olarak geliyor.Megane 2021 ne kadar yakıyor?
Megane 2021 ne kadar yakıyor?Yakıt Kapasitesi 49.7 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.0 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.8 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.5 lt.
Mercedes gece paketi ne demek?
Mercedes gece paketi ne demek?Gece paketi ile sportif dış mekanınız daha da çarpıcı görünür. Bunun için çok sayıda siyah veya parlak siyah eleman tasarlanmıştır. Boyaya bağlı olarak kontrastlar veya akıcı geçişler oluşturulur.
Mercedes-Benz CLA, Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz tarafından üretilen 4-kapılı bir kompakt sedandır. 2012 yılında Concept Style Coupe adıyla ön gösterimi yapılmış, 2013 yılının Ocak ayında C117 model koduyla Kuzey Amerika Dünya Otomobil Fuarında, ardından da Osaka Otomobil Fuarında (CLA 180) tanıtılmıştır.
Sürüş Paketi
TCe ne anlama gelir?
TCe ne anlama gelir?renault'un formula 1 yarislari icin gelistirdigi motor teknolojilerindeki tecrubesini, nissan'in da benzinli motorlardaki tecrubesini birlestirip gundelik hayata uyarlayarak uretmeye basladigi turbo controlled efficiency grubu motorlarin kisaltilmis ismidir.
Reno Megan 100 km ne kadar yakar?
Reno Megan 100 km ne kadar yakar?Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.0 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.8 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.5 lt.
Megane 2021 depo kaç litre?
2021 Renault Megane Sedan 1.0 Bir Depo Kaç Km? Renault Megane – 999 cc, 115 hp aracın, yakıt deposu 50 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 6.30 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 50 litrelik tam bir depo ile ortalama 793 km yol gitmektedir.CLA gece paketi ne demek?
Gece paketi görsel çekim noktalarına sahiptir: Çok sayıda dış mekan elemanı siyah renkte tasarlanmıştır. Bu, aracınızın sportif karakterini ve özel kişiselliğini vurgular. Böylelikle etkileyici tasarım ve seçkin sportiflik düşüncesini yansıtır.Golf 7 ışık Görüş Paketi nedir?
Golf 7 ışık Görüş Paketi nedir?opsiyonel donanım olarak " Işık görüş paketi" alınca bu sensörler takılı olarak gelir ve ortada kendiliğinden kararan iç dikiz aynası bulunur Comfortline'da. Ya da sadece bu modülün alınıp takılması halinde hem ışık hem de yağmur sensörüne kavuşulur.
Golf ışık paket ne demek?
Golf ışık paket ne demek?Golf 7 Comfortline araçlar için Far/Yağmur sensörü Far anahtarı Otomatik kararan dikiz aynası Gerekli kablo tesisatı Aracınıza highline araçlardaki gibi far/yağmur sensörü, kararan dikiz aynası eklenir. Karanlıkta farlarınız otomatik yanar. Silecekleriniz yağmurda otomatik çalışır.
2015 Fiesta kaç kilo?
1122 kg ağırlığında ki model 0-100 Km/s hızlanmasını 10,8 saniyede tamamlarken maksimum 180 Km/s hız değerine sahip.Ford Fiesta lastik ebatları nedir?
Ford Fiesta 2011 1.4TDCi model aracın standart lastik ölçüleri 175/65R14 olarak sıralanmıştır.Premium LED paket nedir?
Premium LED paket nedir?Premium LED farlar, yeni IQ Light Far Sistemi – Matrix Özellikli. "R" logolu spor ön koltuklar, alüminyum pedallar ve siyah tavan döşemesi. Çok fonksiyonlu, "R" logolu, ısıtmalı spor direksiyon. Progresif direksiyon sistemi.