Modoratör
New member
Passat piyasadan kalkıyor mu?
Autocar, Passat sedanın Avrupa'daki üretimi ve satışının sona erdiğini duyurdu. Uzun tavanlı Passat Variant ise bir jenerasyon daha görecek. Hatırlanacak olursa Volkswagen Passat'ın Avrupa'da sonlandırılacağı haberleri 2020'de ortaya çıkmıştı.
Türkiyeye Passat gelmeyecek mi?
Türkiyeye Passat gelmeyecek mi?
Dizel Passat üretimi Kasım son hafta itibari ile bitmiş bulunuyor. 2021 dizel Passat olmayacak.
Volkswagen üretimi durdu mu?
Volkswagen, Wolfsburg fabrikasında üretimi kısmen durdurma kararı verdi. Buna göre 60 bin çalışanı olan fabrika tek vardiya ile çalışacak. Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, çip tedarik sorunu nedeniyle firma ülke içindeki 14 tesisindeki 27 üretim bandını geçici durduracak.
Passat daha üretilmeyecek mi?
Passat daha üretilmeyecek mi?
Automotive News Europa'dan edinilen bilgiye göre; Volkswagen ABD'ye özgü versiyondan sonra Avrupa Piyasasında satışa çıkan Passat'ında üretimini durduracak. 2023 yılında Passat'ın yollara veda etmesi planlanıyor.
Passat 2022 türkiyeye gelecek mi?
Volkswagen Passat'ın üretiminin sonlanmasına ilişkin resmi bir tarih henüz belli değil. Çip krizi nedeniyle üretici firma ile 2022 ve 2023 planlaması da hala netleşmedi. Ancak buna karşılık Passat modelin Türkiye'de 2022 yılında da satışının devam edeceğini söyleyebiliriz."
Volkswagen sedan üretimi durdu mu?
Volkswagen sedan üretimi durdu mu?
Autocar, Passat sedanın Avrupa'daki üretimi ve satışının sona erdiğini resmen duyurdu. Uzun tavanlı Passat Variant ise bir jenerasyon daha gördükten sonra durdurulacak. PASSAT SEDAN NEDEN SON BULDU? Wolkswagen, Passat'ın üretimine 2023 yılında son vermeyi daha önceden planlıyordu.
VW Passat Sedan üretimi durdu mu?
Passat kasa ne zaman değişecek?
Passat kasa ne zaman değişecek?
VW Passat ünlü modeli için 2022 son üretim yılı olacak. 2022 model yılı, Passat'ın son yılı olacak ve bir Sınırlı Üretim modeli uygulanacak. Volkswagen Passat 2022'den sonra resmen ölü bir model haline gelecek.
Passat 1.6 TDI kalktı mı?
Yeni Passat motor seçenekleri arasında biri benzinli ikisi dizel üç motor serisi bulunuyor. Yeni Passat, 1.5 lt TSI benzinli, 1,6 lt TDI ve 2,0 lt TDI dizel motor seçenekleri ve 3 farklı donanım seviyesi yaz bittikten sonra Türkiye yollarına çıkacak.
2022 Passat çıkacak mı?
2022 Passat çıkacak mı?
Ancak şimdi bu onaylama resmiyete döküldü ve kamuoyuna duyuruldu. Ünlü otomotiv devi 2022 yılını Passat için son model yılı olarak ilan etti. Ayrıca Volkswagen Passat'a benzersiz ayrıntılara sahip bir son Sınırlı Üretim modeli eklendi. Son model 2022 Passat için yalnızca 1973 adet sınırlı sürüm üretilecek.