Son Konular

Pazarın Sessiz Şarkısı: Babam ve Ben

Credits
1.230.245
Pazar sabahları sessiz bir şarkı,
Babamın sesiyle yankılanır odalar.
O eski radyodan gelen melodiler,​
Kalbime kazınan güzel anılar.​

Bazen kahve kokusunda buluşuruz,
Bazen de ekmek kızartma sesinde.
Birlikte paylaşılan sessiz dakikalar,​
Huzuru bulduğum o nadir yerlerde.​

Gökyüzü mavi, umut dolu bir resim,
Babamın gözlerinden yansıyan.
Her Pazar, yeni bir hikaye anlatır,​
Geçmişin izlerini sessizce saklayan.​

Varlığınla dolu bu pazar sabahları,
Özleminle yanımda her an, her zaman.
Babam, bu sabahlar seninle anlamlı,​
Kalbimde sonsuz bir yer tutan.​

Babamın Sesinde Saklı Hatıralar

Gurbetin Sessiz Çığlıkları

Benzer Konular

Zamanın Sessiz Tanığı: Babam Bir dağ gibi dururdu, dimdik ve vakur, Sözleriyle ruhumda iz bırakan bu gurur. Her cümlesi derinlerde yankılanırdı, Kalbime fısıldayan, sessizce akan bir duru. Yıllar geçti, saçları ağardı zamanla, Bir bilgenin huzuru vardı bakışlarında. Geceyi gündüze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Kalbin Sessiz Nefesi: Babam Gecenin karanlığında, yıldızsız bir gökyüzü, Hissettim ay ışığında, babamın sessiz izi. O bir fısıltı, rüzgarın usulca estiği, Kalbimde yankılanır, her nefesinde sevgisi. Gündüzleri görünmez, gölgeler ardında, Ama ben hep bilirim, o yanımda. Sözsüz kahraman, eli hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Yıldızların Altında Babam ve Ben I. Sessizliğin içinde yankılanır geçmiş, Bir ateş başında, babam yanımda, Gecenin serin nefesinde bir düş, Söylenmemiş sözler, yıldızlar altında. II. Gamzelerle dolu hatıralar saklı, Kamp ateşinde şarkılar yankılanır, Babamın sesinde huzur, yürek rahat, Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Hatıraların Rüzgârıyla Savrulan Anılar Düşlerimde canlanır, her anın izleri, Babamın sesiyle dolu kalbimin derinleri. Gözlerimde büyür yine o eski günler, Babalar Günü'nde hissedilir özlemler. Her bir kelimesi, dudaklarında bir melodi, Kalbime fısıldar, sevgi dolu bir ninni. Gözlerindeki...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Gülüşündeki Sessiz Melodi Gözlerimi kapatıp hatırladığım, Babamın gülüşünde bulduğum huzur, Bahar sabahlarında esen rüzgar gibi, Kalbime sessizce konar, durur. Gözlerindeki ışık, yıldızlardan parlak, Her anı bizimle paylaşan o sıcak, Hayatın yükünde hafif bir dokunuş, Gülüşünde saklı, o naif...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.632
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri