S
SoruCevap
Guest
Peynir Zerzevat Dolgulu Krep Börek Tanımı İçin Malzemeler
Krep materyali:
1 adet yumurta
Yarım Türk kahvesi fincanı süt
1,5 yemek kaşığı tam buğday unu
1 çay kaşığı ucu kabartma tozu
Biraz tuz
İç dolgusu;
1 avuç ıspanak (olmasa da olur)
1 tane küçük kırmızı biber
1 tane küçük yeşil biber
1 dilim sert peynir
Yarım dilim kaşar peynir
Peynir Zerzevat Dolgulu Krep Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce krebi yapıp kenara alalım.
Yumurta ile sütü yeterlice çırpalım ve yavaş yavaş unu ekleyelim.
Tüm krep materyallerini derin bir kasede karıştıralım.
Kepçe yardımıyla yağladığımız tavaya aktaralım.
Kısık ateşte gerili önlü pişirelim.
Biberleri doğrayıp tavada pişirelim.
Daha sonra doğradığımız ıspanağı ekleyelim soteleyelim.
En son peynir, tuz ve baharatları ekleyip ocağın altını kapatalım.
Krebimize merhaba iç harcımızın yarısını ekleyip en son kaşar peynirlerini dizelim kapatalım.
Tost makinesinde & tavamızda bastıralım ve hazır, afiyet olsun .
Not 1 : sağlıklı ve hakikat beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan "diyetisyenesengul" paylaşıyorum not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum "diyetisyenesengul" instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler ️.
Peynir Zerzevat Dolgulu Krep Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Krep materyali:
1 adet yumurta
Yarım Türk kahvesi fincanı süt
1,5 yemek kaşığı tam buğday unu
1 çay kaşığı ucu kabartma tozu
Biraz tuz
İç dolgusu;
1 avuç ıspanak (olmasa da olur)
1 tane küçük kırmızı biber
1 tane küçük yeşil biber
1 dilim sert peynir
Yarım dilim kaşar peynir
Peynir Zerzevat Dolgulu Krep Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce krebi yapıp kenara alalım.
Yumurta ile sütü yeterlice çırpalım ve yavaş yavaş unu ekleyelim.
Tüm krep materyallerini derin bir kasede karıştıralım.
Kepçe yardımıyla yağladığımız tavaya aktaralım.
Kısık ateşte gerili önlü pişirelim.
Biberleri doğrayıp tavada pişirelim.
Daha sonra doğradığımız ıspanağı ekleyelim soteleyelim.
En son peynir, tuz ve baharatları ekleyip ocağın altını kapatalım.
Krebimize merhaba iç harcımızın yarısını ekleyip en son kaşar peynirlerini dizelim kapatalım.
Tost makinesinde & tavamızda bastıralım ve hazır, afiyet olsun .
Not 1 : sağlıklı ve hakikat beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan "diyetisyenesengul" paylaşıyorum not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum "diyetisyenesengul" instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler ️.
Peynir Zerzevat Dolgulu Krep Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı