Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Modoratör

Photoshop ingilizceye nasil cevrilir?

Modoratör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Photoshop ingilizceye nasıl çevrilir?​

Dil Değiştirme? | PHOTOSHOP EĞİTİMİ #04. çok uzanmış video sadece Edit=> Preferences => General => İnterface => Presentation altında Language yazan yer türkçe olacak sizde orayı ingilizce yapın sorun çözülmüş olacaktır.

Photoshop dili nasıl değiştirilir?​

Photoshop dili nasıl değiştirilir?
Adım 3 – Photoshop uygulamanızı açın. Adım 4 – Edit (Düzenle) -> Preferences (Tercihler) -> General (Genel) -> Interface (Arabirim) yolunu izleyin. Ardından fotoğrafta görünen bölümden istediğiniz dili seçerek onaylayıp pencereyi kapatın.

Adobe Photoshop 2022 Nasıl Türkçe Yapılır?​

Adobe Photoshop 2022 Nasıl Türkçe Yapılır?
Adobe Photoshop’u Türkçe Kullanın – Dil Değiştirme
- Adım 1 – Google drive linkine girerek Türkçe dil paketi için tr_TR, İngilizce dil paketi için en_GB dosyasını indirin. (
- Adım 2 – İndirdiğiniz dosyayı .
- Adım 3 – Photoshop uygulamanızı açın.

PDF dili nasıl değiştirilir?​

Dokümanı çevirme
- Bilgisayarınızda Google Dokümanlar’da bir dokümanı açın.
- En üstteki menüde Araçlar. Dokümanı çevir’i tıklayın.
- Çevrilen dokümana bir ad verin ve bir dil seçin.
- Çevir’i tıklayın.
- Dokümanınızın çevrilmiş kopyası yeni bir pencerede açılır. Bu kopyayı Google Drive’ınızda da görebilirsiniz.

Photoshop cs6 nasıl ingilizce yapılır?​

Photoshop cs6 nasıl ingilizce yapılır?
Photoshop’un dilini ingilizce yapmak
- Photoshop’u açın.
- Düzen > Tercihler > Genel seçeneğini seçin.
- Arabirim’e tıklayın ve alttaki Metin kısmından dili İngilizce yapın.

Adobe Creative Cloud Express ücretli mi?​

Adobe Creative Cloud Express ücretli mi?
Creative Cloud Express, iOS, Android ve Web için ücretsiz olarak kullanıma sunulan bir tasarım uygulaması. Çok sadece bir tasarıma sahip olan hizmet, kişilerin sayfada görebileceğiniz font merkezli yaratıcı tasarımlar oluşturabilmesine imkân tanıyor.
Creative Cloud tüm uygulamalar neler?​
Adobe Creative Cloud Tüm Uygulamalar planına neler dahildir? Creative Cloud Tüm Uygulamalar planında Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, After Effects, InDesign ve Acrobat dahil 20’den fazla yaratıcık uygulaması bulunur. Şablonlara, bulut depolama alanına ve binlerce Adobe Fonts fontuna da bu planla erişebilirsiniz.

Photoshop'un dilini değiştirmek oldukça basittir. Adobe Photoshop'u Türkçe'den İngilizce'ye veya tam tersine nasıl çevireceğinizi adım adım anlatayım:

1. **Photoshop'u Açın:** İlk olarak uygulamayı açın.

2. **Dil Değiştirme Adımları:**
- Edit (Düzenle) sekmesine tıklayın.
- Preferences (Tercihler) seçeneğini seçin.
- General (Genel) bölümüne gidin.
- Interface (Arayüz) sekmesini bulun.
- Burada Language (Dil) seçeneğini göreceksiniz.
- Türkçe'den İngilizce'ye veya İngilizce'den Türkçe'ye değiştirmek için açılır menüden istediğiniz dili seçin.
- Yapılan değişiklikleri kaydetmek için onaylayın ve pencereyi kapatın.

Bu adımları takip ederek Photoshop'u istediğiniz dile çevirebilirsiniz.

PDF dosyasının dilini değiştirmek için ise Google Dokümanlar'ı kullanabilirsiniz. Adımlar şöyle:
1. Google Dokümanlar'ı açın.
2. En üstteki menüden "Araçlar" bölümüne gidin.
3. "Dokümanı çevir" seçeneğini seçin.
4. Çevirmek istediğiniz dil ve yeni adı belirleyin.
5. "Çevir" butonuna tıklayarak dokümanınızı yeni dile çevirin.

Bu şekilde Photoshop ve PDF dosyalarının dilini dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Umarım bu adımlar yardımcı olur!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri