T
theking
Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
250 gr tereyağ
6 kaşık nişasta
6 kaşık pudra şekeri
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya şekeri
1 su bardağı hindistan cevizi
500 gr un
Üzerine
1 çay bardağı hindistan cevizi
4 kaşık pudra şekeri
Pişmaniye Kurabiye Tanımı Yapılışı
Un hariç bütün materyalleri karıştırıyoruz.
En son unu yavaş yavaş ek ediyoruz.
Sonra yuvarlak biçimler vererek 170 derecelik fırında yaklaşık 25 dkk pişiriyoruz.
Fırından çıkan sıcak kurabiyeleri hindistan cevizi ve pudra şekerini karıştırıp bu karışıma buluyoruz Kurabiyemiz hazır afiyet olsun
250 gr tereyağ
6 kaşık nişasta
6 kaşık pudra şekeri
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya şekeri
1 su bardağı hindistan cevizi
500 gr un
Üzerine
1 çay bardağı hindistan cevizi
4 kaşık pudra şekeri
Pişmaniye Kurabiye Tanımı Yapılışı
Un hariç bütün materyalleri karıştırıyoruz.
En son unu yavaş yavaş ek ediyoruz.
Sonra yuvarlak biçimler vererek 170 derecelik fırında yaklaşık 25 dkk pişiriyoruz.
Fırından çıkan sıcak kurabiyeleri hindistan cevizi ve pudra şekerini karıştırıp bu karışıma buluyoruz Kurabiyemiz hazır afiyet olsun