Son Konular

Polis, Kimliğini Kaybeden Öğrenciye Yardım Etti!

Credits
1.230.245
white.jpg

Gümüşhane'de YKS Sınavı Öncesi Heyecan Dolu Anlar!

Gümüşhane ilinde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) öncesi ilginç bir olay yaşandı. Sınava girecek olan bir kız öğrenci, sınavın yapılacağı okulun önüne geldiğinde kimliğini kaybettiğini fark etti.

Hemen durumu öğrenen Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motorize Yunus ekipleri devreye girdi. Hızla harekete geçen ekipler, kısa sürede öğrenciye ulaştı ve onu motosiklete alarak Gümüşhane Nüfus Müdürlüğü'ne götürdü. Burada öğrenci için geçici bir kimlik belgesi düzenlendi ve sınav salonuna yetiştirilmesi sağlandı.

Zamanın darlığına rağmen başarılı bir organizasyonla sonuçlanan bu olay sayesinde öğrenci, son dakikada sınavına yetişebildi. Gümüşhane'de yaşanan bu heyecan dolu anlar, herkesi duygulandırdı. - GÜMÜŞHANE

Rize'de Dere Kenarına Uçan Araçta 5 Kişi Yaralandı

Rize'de Dere Yatağına Araç Devrildi: 5 Yaralı!

Benzer Konular

Gümüşhane'de Yunus Polisleri, Kimliğini Kaybeden Öğrenciye Yetişti! Gümüşhane'de gerçekleşen bir olayda, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan bir kız öğrenci, sınavın yapılacağı okulun önüne vardığında kimliğini kaybetti. Neyse ki, durumu fark eden Yunus Polisleri hemen devreye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Sivas'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek bir aday, evde kimliğini unutunca sınav heyecanıyla baş başa kaldı. Neyse ki, bir trafik polisi yetişmesi gereken bu öğrenciye yardım etti ve sınavın başlamasına az bir zaman kala onu sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Konya'nın Beyşehir ilçesinde sınav günü kimliğini evde unutan bir öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmek için polis yardımını aldı. Ali Akkanat Kampüsü'nde sınava girecek olan bir öğrenci, kimliğini almayı unuttuğunu fark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Sivas'ta Bugün Yapılacak Olan YKS Sınavına Son Dakika Heyecanı Bugün Türkiye genelinde 2 milyon 560 bin 640 adayın katılacağı YKS sınavı, Sivas'ta da heyecan dolu anlara sahne olacak. Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde sınava girecek olan bir öğrenci, evinden çıkarken kimliğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Bodrum'un Gündoğan Mahallesi'nde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) zorlu ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) yetişme kabusu yaşayan bir öğrenci, beklenmedik bir kahramanın yardımıyla sınav stresinden kurtuldu. Sınav için hazırlıklı bir şekilde evden çıkan C.K, Çırkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.757
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri