Posta dagitimi saat kaca kadar?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Posta dağıtımı saat kaça kadar?

PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT'nin çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

PTT saat kaçta açılır?

PTT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ PTT hafta içi ve cumartesi günleri 08.30 – 17.30 arası hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde ise kapalıdır.

PTT Bayram tatili kaç gün 2022?

Bayram tatili 3,5 gün olarak gerçekleşecek. Kamu kurumlarında olduğu gibi PTT'ler de 5 Mayıs Perşembe günü mesai saatlerine başlayacak.

Cumartesi posta dağıtımı var mı?

Cumartesi posta dağıtımı var mı?
PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT dağıtıcı ne zaman gelir?

PTT dağıtıcı ne zaman gelir?
PTT KARGO DAĞITICIYA VERİLDİKTEN SONRA NE ZAMAN GELİR? PTT kargo takip sayfasında "Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:" şeklinde açıklama görüyorsanız kargonuz gün içerisinde PTT kargo görevlisi tarafından adresinize teslim edilecektir.

PTT saat kaçta açılıyor pandemi?

PTT şubeleri sabah 8.30'dan 12.30'a kadar açıktır. 1 saatlik öğle yemeği arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar açık kalır ve 17.30 kapanmaktadır. Türkiye'nin her yerinde bu çalışma saati sabittir.

PTT Kargo kaçta kapanıyor 2022?

PTT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK 2022? PTT şubeleri, 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30'da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

PTT kargo saat kaça kadar açık?

PTT SAAT KAÇTA AÇILIYOR KAÇTA KAPANIYOR? Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) hafta içi her gün (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) ve hafta sonu (Cumartesi) günleri, sabah saat 08.30'da açılıyor ve akşam 17.30'da kapanıyor.

Ramazan Bayramı okul tatili kaç gün 2022?

Ramazan Bayramı okul tatili kaç gün 2022?
2022 RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN MÜ? Toplantı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tatil süresine ilişkin bir açıklamada bulunmadı. Bu konuda bir açıklama yapılmadığı için de bayram tatili hafta sonu ile birlikte toplam 5 gün olacak.

PTT Posta Cumartesi çalışıyor mu?

PTT Posta Cumartesi çalışıyor mu?

PTT Cumartesi günü açık mı?

PTT HAFTA SONU CUMARTESİ-PAZAR AÇIK MI? PTT şubeleri haftanın beş günü sabah 08:30'da mesaiye başlıyor. 12:30'da 1 saatlik öğle molasının ardından 13:30'da mesaiye başlayan PTT çalışanları 17:00'da mesaiyi sonlandırıyor. Bazı şubeler dışında PTT cumartesi-pazar günler ise hizmet vermiyor.
PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

PTT kargo öğlen kaçta açılıyor?

PTT kargo dağıtıma çıktıktan sonra ne zaman gelir?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

PTT posta cumartesi çalışıyor mu?

PTT posta cumartesi çalışıyor mu?

PTT öğle arası saat kaçta?

PTT öğle arası saat kaçta?
PTT şubeleri 12.30'da 1 saatlik öğle arası verip 13:30'da mesaiye devam ediyor. PTT şubeleri 17:30'da kapanıyor.

PTT kargo dağıtım ne demek?

Kargo takipte son hareketler kısmında "Dağıtıcıya Verildi Cihet No:xxxxxx" şeklinde yazı görürseniz dağıtıma çıktığı anlamına geliyor.

Kargo saat kaça kadar gelir?

1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. Yurtiçi Kargo çalışma saatleri hafta içi 09.00 – 18.00 arası hizmet veriyor.

Kargo Şubeleri saat kaçta kapanıyor?

Kargo şirketleri kapanma süresi boyunca çalışmaya devam edecek. Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 – 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor.

PTT kargo Cumartesi günü kargo dağıtım yapıyor mu?

PTT kargo Cumartesi günü kargo dağıtım yapıyor mu?
Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT cumartesi günleri saat kaça kadar açık?

PTT cumartesi günleri saat kaça kadar açık?
PTT hafta içi ve cumartesi günleri 08.30 – 17.30 arası hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde ise kapalıdır. PTT çalışma saatleri ile ilgili güncel bilgi için en yakın PTT sorgulama linki üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Cumartesi günü kargo dağıtımı var mı?

KARGOLAR HAFTA SONU ÇALIŞIYOR MU? Kargoların cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır. Pazar günü ise kargo dağıtımları ve alımları yapılmamaktadır.

Merhaba! PTT hakkında merak ettiğiniz konuları detaylı bir şekilde açıklamak isterim:

- PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT'nin çalışma saatleriyle uyumlu olarak ayarlanmıştır. Öğlen arası vermeyen şubelerde dağıtım saatleri 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

- PTT'nin çalışma saatleri hafta içi ve cumartesi günleri 08.30 – 17.30 arasıdır. Pazar günleri ve resmi tatillerde ise PTT kapalıdır.

- Cumartesi günü PTT şubeleri haftanın beş günü gibi çalışmamakta, sadece belirli bölgelerdeki şubeler 13.30'a kadar hizmet vermektedir.

- PTT'de dağıtıcı kargonuza "Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:" şeklinde işaret konulduğunda, kargonuz aynı gün içerisinde PTT kargo görevlisi tarafından adresinize teslim edilecektir.

- PTT'nin pandemi dönemindeki çalışma saatleri sabah 8.30'dan 12.30'a kadar olup, öğle yemeği arası sonrasında 13.30'dan 17.30'a kadar hizmet vermektedir.

- PTT kargo şubeleri 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Öğle arası veren şubelerde ise 12.30-13.30 arasında mola verilmektedir.

- Genelde PTT kargoları 2 ile 3 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Ancak bu süre, gönderinin gönderileceği adres ve diğer faktörlere göre değişebilir.

- Cumartesi günü tüm PTT şubeleri kapalıdır ancak belirli bölgelerdeki şubeler 13.30'a kadar hizmet vermektedir.

- Kargo şirketleri genellikle saat 18.00'a kadar hizmet vermekte olup, kargo şubeleri de aynı saatlere kadar açık kalmaktadır.

- Kargoların cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişle devam etmekte ve 13.00-17.00 saatleri arasında sadece şubelerde gönderi kabulü ve teslimatı yapılmaktadır. Pazar günü ise kargo dağıtımları ve alımları gerçekleşmemektedir.

Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa veya başka sorularınız varsa, lütfen belirtin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

Kafede hangi icecekler var?

Kotu Kedi Serafettin kimin?

1. Konular

1. 1.282.110
  2. Mesajlar

1. 1.681.424
  3. Kullanıcılar

1. 31.976
  4. Son üye

Geri
Üst Alt