- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -175
PTT başında kim var?
7 Ocak 2020'de PTT AŞ Genel Müdürü görevine atanan Sayın Hakan Gülten, 27 Mart 2020 tarihinden itibaren de aynı zamanda PTT AŞ Yönetim Kurulu Üyesi, 28/04/2021 tarihinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmıştır.PTT 657 ye tabi mi?
PTT 657 ye tabi mi?MADDE 8 − (1) PTT personeli, 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın idari hizmet sözleşmesi ile istihdam edilir.
PTT ne işe yarar?
Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü ya da kısa adıyla PTT, Türkiye'nin posta örgütüdür. 2013 yılı Mayıs ayında TBMM'de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir. PTT'nin hizmetleri nelerdir? PTT, posta, bankacılık, lojistik gibi alanlarda da hizmet vermektedir.PTT kaç yaşında?
PTT kaç yaşında?181 yıl (23 Ekim 1840)PTT / Yaş
Istanbul PTT Başmüdürü kim?
Genel Başkan Yardımcımız Av.PTT Yönetim Kurulu üyeleri kimlerdir?
PTT Yönetim Kurulu üyeleri kimlerdir?YÖNETİM KURULU
- Gökhan TUNCER. PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü Tanıtım ve Medya Dairesi Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi.
- Şaban YÜKSEL. PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı Daire Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi.
- Abdulkadir KARABOĞA. PTT A.Ş. Mardin Başmüdürlüğü Başmüdür Yönetim Kurulu Üyesi.
PTT memuru devlet memuru mu?
(1) Bu Yönetmelik, PTT Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 8/6/1984 tarihli ve 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve 22/1/1990 tarihli ve 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi olarak istihdam edilen personeli kapsar.PTT sözleşmeli personel kadroya geçecek mi?
PTT sözleşmeli personel kadroya geçecek mi?Daha önce gerçekleştirilen bir çalışma ile 4C kadrosundaki özelleştirmeden gelen personel 4B'li yapılmış ve kadroya alınmıştı. Şimdi de 4B kadrosundaki sözleşmeli personel için 4A'lı yani kadrolu olma yolu açılıyor. Sözleşmeli memurlar 3600 ek göstergeyle birlikte kadrolu olacak!
PTT Kargo açılımı nedir?
Posta İşletmesi Genel Müdürlüğü" olan Kuruluşumuzun adı "T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü" (PTT) olarak değiştirilmiştir.PTT kargo yaş sınırı var mı?
PTT kargo yaş sınırı var mı?PTT Kargo 18 Yaş Sınırı! Ben Güney Kore'den bir ürün getirttim ve aldığım dükkan bana ürünü istediğim gibi şube de teslim olarak getirtti.
18 Yaş Altı PTT'den E devlet şifresi alabilir mi?
15 yaşını doldurmamış Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarına şifre teslimi yapılamamaktadır.Istanbul Anadolu Yakası PTT Başmüdürü kimdir?
Istanbul Anadolu Yakası PTT Başmüdürü kimdir?Anadolu Yakası PTT Başmüdürü Necati YOLDAŞ Kaymakam Dr. Mustafa ÖZARSLAN'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam ÖZARSLAN, Anadolu Yakası PTT Başmüdürü Necati YOLDAŞ'a ziyaretleri için teşekkür etti.
Beytullah Baybunar kimdir?
Hatay PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar, 15'i merkez müdürlüğü olmak üzere toplam 119 noktada halka hizmet verdiklerini ifade etti. Hatay PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar, 15'i merkez müdürlüğü olmak üzere toplam 119 noktada halka hizmet verdiklerini ifade etti. Baybunar, Hatay Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.PTT Genel Müdür Yardımcıları kimdir?
PTT Genel Müdür Yardımcıları kimdir?21.11.2019 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Sayın Mehmet Ragıp İMAMOĞLU, evli ve 2 çocuk babasıdır. 28/04/2021 tarihinde Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmıştır.