Rapçi Sefo depreme evde yakalandı! "Bana ulaşamazsanız don atlet sokaktayımdır"

11 ruhsatsız silahla yakalandı, savunması pes dedirtti

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Ekli dosyayı görüntüle 323

Dün Marmara Denizi'nde meydana gelen ve en büyüğü 6.2 olarak kaydedilen depremler, İstanbul başta olmak üzere birçok kentte hissedildi. Deprem anına dair görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, ünlü rapçi Sefo'nun yaptığı paylaşım gündeme oturdu.
Deprem sırasında evinde olan Sefo, sosyal medya hesabından o anları anlattı.
Korkusunu gizlemeyen rapçi, "Asla soğukkanlı davranamayacağım. Yıllardır en büyük korkum deprem. Bir şey olur da bana ulaşamazsanız, don atlet sokaktayımdır" ifadelerini kullandı.

<
Ünlü rapçi Sefo'nun dün Marmara Denizi'nde gerçekleşen ve en büyüğü 6.2 olarak kaydedilen deprem anındaki hali ve sonrasında yaptığı paylaşım oldukça dikkat çekici. Depremi evinde yaşayan Sefo, korkusunu gizlemedi ve sosyal medya hesabından bu deneyimi paylaştı. Açık sözlülüğü ile tanıdığımız sanatçı, birçok kişinin de ortak korkusu olan deprem karşısında soğukkanlı davranamayacağını itiraf etti. Eğer bir şey olur ve kendisine ulaşılamazsa, don atlet ile sokakta olduğunu belirtti. Bu durum, deprem anında ne kadar büyük bir panik ve korku yaşandığını gösteriyor. Bir ünlünün de bu tarz durumlarda ne kadar etkilendiğini görmek, insanların bu tür doğal afetler karşısında ne kadar çaresiz olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlatıyor. Bu nedenle, deprem anında neler yapılması gerektiği konusunda daha fazla bilinçlendirme ve eğitim çalışmalarının yapılması önem taşıyor.

11 ruhsatsız silahla yakalandı, savunması pes dedirtti

Geri
Üst Alt