Rayli sistemler Bolumu kac puan?

Gokyuzu gormek ne anlama gelir?

Ipek fibroin nerelerde kullanilir?

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Raylı sistemler Bölümü kaç puan?

Raylı Sistemler İşletmeciliği Bölümü (2 Yıllık)
Üniversite | Bölüm Adı | Taban Puan (2021)
ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ | Raylı Sistemler İşletmeciliği (Uzaktan Öğretim) | 210,97
ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ | Raylı Sistemler İşletmeciliği | 165,85
ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ | Raylı Sistemler İşletmeciliği | 231,16

Eskişehir Raylı sistemler kaç puan?

Eskişehir Raylı sistemler kaç puan?
Raylı Sistemler Bölümlerinin Taban Puanları ve Sıralama
Üniversite Adı | Bölümün Adı | Taban Puanı
ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (DEVLET) | Raylı Sistemler Yol Teknolojisi | 230,00053
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ (DEVLET) | Raylı Sistemler Makine Teknolojisi | 228,44426
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ (DEVLET) | Raylı Sistemler Makinistliği | 225,71112

Raylı sistemler işletmeciliği ne kadar maaş alır?

2022 Raylı Sistemler İşletmeciliği Teknikeri Maaşları Raylı Sistemler İşletmeciliği Teknikeri maaşı ortalama aylık 4626,5 _TL'dir. En düşük Raylı Sistemler İşletmeciliği Teknikeri maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 5000 _TL'dir.

2 yıllık Raylı Sistemler mezunu ne iş yapar?

2 yıllık Raylı Sistemler mezunu ne iş yapar?
Raylı Sistemler Makine Teknolojisi bölümü mezunları Raylı sistemlerle ilgili tren, metro, tramvay gibi araçların bakım ve onarım, kontrol ve arıza tespitini yapar. Arızaları gidermek için tespitler yapan ve bu araçları çalıştıran kişilerdir.

2 yıllık raylı sistemler işletmeciliği mezunu ne iş yapar?

Raylı Sistemler İşletmeciliği mezunları; kamu ve özel sektördeki ulaştırma ve taşımacılık işlerinde çalışabilirler. Çalışma yerleri çoğunlukla; Devlet Demir Yolları, büyükşehirlere bağlı metro işletmeleri gibi yerler olabiliyor.

Raylı sistemler okuyan ne olur?

Raylı sistemler okuyan ne olur?
Raylı Sistemler Makine Teknolojisi Bölümü Mezunları Ne İş Yapar? Raylı Sistemler Makine Teknolojisi bölümü mezunları Raylı sistemlerle ilgili tren, metro, tramvay gibi araçların bakım ve onarım, kontrol ve arıza tespitini yapar. Arızaları gidermek için tespitler yapan ve bu araçları çalıştıran kişilerdir.

Raylı Sistemler Bölümü sayısal mı?

Raylı Sistemler Yol Teknolojisi Bölümü taban puanları, TYT'deki sayısal puan türünden hesaplanır.

Raylı Sistemler Teknolojisi Alanı nedir?

Raylı Sistemler Teknolojisi Alanı nedir?
Raylı Sistemler Teknolojisi Alanı altında yer alan Makine, Elektrik-Elektronik, İşletme, İnşaat ve Mekatronik dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.

Raylı Sistemler İşletmeciliği Bölümü taban puanları çeşitli üniversitelerde farklılık göstermektedir. Örneğin, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nin Raylı Sistemler İşletmeciliği (Uzaktan Öğretim) programı için 2021 yılında 210,97, aynı üniversitenin Raylı Sistemler İşletmeciliği programı için ise 165,85 taban puanı belirlenmiştir. Eskişehir Teknik Üniversitesi'nin Raylı Sistemler İşletmeciliği programı için ise 231,16 taban puanı gerekmektedir.

Raylı sistemlerle ilgili bölümlerde okuyan öğrenciler, tren, metro, tramvay gibi raylı araçların bakım, onarım, kontrol ve arıza tespiti gibi işlemleri yapabilirler. Bu alanda çalışan teknikerlerin maaşları da ortalama olarak 4626,5 TL'dir. En düşük maaş 4253 TL iken en yüksek maaş 5000 TL olabilmektedir.

Raylı Sistemler Bölümlerinden mezun olanlar, iş hayatında farklı sektörlerde çalışma imkanına sahiptirler. Örneğin, Devlet Demir Yolları, büyükşehirlere bağlı metro işletmeleri gibi yerlerde çalışabilirler.

Raylı Sistemler Teknolojisi Alanı, Makine, Elektrik-Elektronik, İşletme, İnşaat ve Mekatronik gibi dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen bir alandır. Bu alanda eğitim alan bireyler, raylı sistemlerle ilgili farklı teknik ve yönetim konularında uzmanlaşabilirler.

Gokyuzu gormek ne anlama gelir?

Ipek fibroin nerelerde kullanilir?

1. Konular

1. 1.284.331
  2. Mesajlar

1. 1.686.876
  3. Kullanıcılar

1. 32.746
  4. Son üye

Geri
Üst Alt