Ret başvurusu nedir?
Ticari Elektronik İletiler hakkında yönetmeliğe göre alıcı, istediği zaman hiçbir gerekçe göstermeksizin ticari elektronik ileti almayı reddedebilir. Alıcının ret bildiriminde bulunması, bildirimin yapıldığı iletişim kanalına ait onayı geçersiz kılar.İleti onayı nasıl alınır?
Ticari Elektronik İletilerde Onay Alma- Onayın yazılı olarak yahut başkaca her türlü elektronik iletişim aracı ile alınması mümkün.
- Onayda alıcı, ticari elektronik iletileri kabul ettiğine dair irade beyanını ortaya koymalıdır.
- Eğer fiziki ortamda yani hazırlar arasında bir onay söz konusu ise alıcının imzası aranır.
Ileti yönetim sistemi ret nasıl yapılır?
Ileti yönetim sistemi ret nasıl yapılır?İYS kısa mesaj numarası 3338, İYS kısa link veya İYS Mobil uygulaması kullanılarak İYS yoluyla onay alınabilir. İYS yoluyla alınacak onay/ret işlemleri için firma içi uygulamalarla doğrudan teknik entegrasyon sağlanabilir.
Ticari elektronik ileti ne?
Ticari elektronik ileti nedir? Hizmet Sağlayıcılar'ın, mal ve hizmetlerini pazarlamak, işletmesini tanıtmak ya da kutlama ve temenni gibi içeriklerle tanınırlığını artırmak amacıyla alıcıların elektronik iletişim adreslerine promosyon, kampanya, indirim, hediye içerikli gönderdiği iletiler ticari elektronik iletidir.e-Devlet sms iptali nasıl yapılır?
SMS ve arama iptali için e-Devlet üzerinden veya www.iys.org.tr adresinden tercihlerinizi düzenleyebilirsiniz. e-Devlet üzerinden de bu işlemi yapabilirsiniz. Sisteme girip "Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi"ni aratın.Sms Red nasıl yapılır?
Sms Red nasıl yapılır?Android SMS Engelleme Mesajlar menüsünün üst kısmından ayarlar sekmesine giriş yapmalısınız. Bu bölümde mesajları engelle sekmesine dokunun. Telefonunuza gelen mesajı engellemek istiyorsanız İfadeleri Engelle bölümüne girin ve burada yer alan kutucuğa az önce kaydettiğimiz kodu yazın.