Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Rusya: Hindistan, Rus petrolü almaya devam ediyor

Edirne'de annesinin mezarına gitti, ölümden döndü

Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Rusya: Hindistan, Rus petrolü almaya devam ediyor

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Andrey Rudenko, ABD'nin uyarılarına rağmen Hindistan'ın Rus petrolü almaya devam ettiğini söyledi.

6911bf8a711b4378__w1200xh675.jpg

Ukrayna ile girdiği savaştan sonra Rusya'ya yaptırım uygulamayanlar petrol satın almayınca, Rusya da Hindistan'a satışı artırmıştı.

ABD ise Hindistan'ın Rus petrolünü almasını istemiyor.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Andrey Rudenko, Moskova'da gazetecilerin Rus petrolünün Hindistan'a sevkiyatının devam edip etmediğine yönelik sorusu üzerine"Hindistan'ın, Rus petrolü almaya devam ettiğini söyleyebilirim."ifadesini kullandı.

Rusya'nın Hindistan'a petrol sevkiyatında indirim uygulayıp uygulamadığına yönelik soruya ise Rudenko, bu konuda bilgi sahibi olmadığı şeklinde yanıt verdi.

ABD Başkanı Donald Trump, 6 Kasım'da yaptığı açıklamada, Hindistan'ın Rus petrol alımını"önemli oranda"azalttığını söylemişti.

ABD, Rusya'dan en çok petrol ithal eden ülkeler arasına giren Hindistan'a, söz konusu ticareti gerekçe göstererek yüzde 50 gümrük tarifesi uygulamaya başlamıştı.

Edirne'de annesinin mezarına gitti, ölümden döndü

Zorunlu Afet Sigortası geliyor

1. Konular

1. 1.284.042
  2. Mesajlar

1. 1.687.139
  3. Kullanıcılar

1. 32.590
  4. Son üye

Geri
Üst Alt