Son Konular

Sadece Yarım Su Bardağı Yulafla Yulaf Lapası Pişirmeden.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Yalnızca Yarım Su Bardağı Yulafla Yulaf Lapası Pişirmeden. Tanımı İçin Materyaller
1 şeftali
1 armut
Yarım su bardağı yulaf
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı su
0.5 çay kaşığı tarçın
2 tane ceviz
1/18 tereyağ

Yalnızca Yarım Su Bardağı Yulafla Yulaf Lapası Pişirmeden. Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Akşamdan yarım su bacağına sütü ekleyin, süt yulafı 5 milimetre (1 cm yarısı) geçecek ve buz dolabında sabaha kadar bekletin.
Az bir tereyağında cevizi (Önceden doğradığınız) kavurun 1 dakika boyunca.- doğradığınız meyveleri, tarçını ekleyin ve karıştırın.
Su ekleyin (Yarım su bardağı ) ve tavanın yada kazanın kapağını kapatın, orta ateşte 10 dakika pişirin ( meyveler yumuşayıncaya kadar )
Ocaktan alın ve içine, dolapta bekleyen yulafı ekleyin, karıştırın. Yulafın pişmesine gerek yok zira overnight porridge üzere hazırlandı.
İstediğiniz meyveleri kulanabilirsiniz (Elma, kırmızı meyveler, ayva ), ancak pişirme mühleti değişebilir ben armutu çok yakıştırıyorum, hafif ferrah ve tatlı bir tat veriyor.
Tarçınlı pişmiş şeftali bayılıyorum, pêche-melbat (peş-melba) tadı veriyor.- soğudunda şekersiz gelebilir, (şekerli yemeyi seviyorsanız), bal ekleye bilirsiniz üstüne.

S

Anne Usulü Kıyır Tuzlu Kurabiye

S

Parmak Yedirten Tavuk Fajita (Efsane Lezzet)

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Kahvaltılık Yulaf Lapası Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı süt 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 tatlı kaşığı kakao 1 çay kaşığının ucuyla tarçın 1 tatlı kaşığı bal 1 adet iri uzunluk muz 4- 5 adet çilek Ceviz kırığı Kahvaltılık Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
SoruCevap
S
Sütsüz yulaf nasıl yapılır? Lapa kıvamına gelen yulaf ezmesini bir kaseye alın….Hazırlanışı: - Sütü bir cezveye veya sos tenceresine dökün. - Sütün içine 3 tepeleme yemek kaşığı yulaf ezmesini ilave edin. - Birkaç dakika kaynatın ve lapa elde edin. Yulaf su ile mi süt ile mi? Günlük yulaf ezmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Yulaf nasıl tatlandırılır? yulaf lapası 1 çay bardağı yulaf ezmesi, 2 çay bardağı süt, 1 yemek kaşığı damla çikolataya karıştırıp, ocakta 10 15 dk kısık ateşte pişirdim. puding kıvamına gelince aldım üzerine birkaç dilim muz 2 ceviz ekledim. azcık buzdolabında soğuttum. bunları blenderda 1...
Cevaplar
1
Görüntüleme
16
S
  • Soru Soru
Yulaflı Keten Tohumlu Grissini (Ekşi Mayalı Atıştırmalık) Tanımı İçin Malzemeler Hamur için 1 su bardağı ekşi maya 1 su bardağı tam bugday unu Yarım çay bardağı zeytinyağ 2 yemek kaşığı süzme yoğurt (yada labne peynir) 1 tatlı kaşığı kavrulmuş susam 1 çay kaşığı tuz Ön malzemeler 2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
SoruCevap
S
Fazla yulaf yersek ne olur? Yulaf, sağlıklı bireylerde olumsuz etkiyi pek yaratmaz. Kimi kişilerde şişkinliğe ve gaza sebep olabilir. Bunun dışında avenin duyarlılığı bulunan bireylerin yulaf tüketmemesi gerekmektedir. Çünkü bu bireylerde yulaf tüketiminin, sindirim sistemi hastalıklarına yol...
Cevaplar
1
Görüntüleme
4
  1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.157
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri