Modoratör
Yeni Üye
Sağlık Bilimleri Enstitüsü hangi bölümler var?
Anatomi, Beslenme ve Diyetetik, Bilişsel Rehabilitasyon (Tezli-Tezsiz), Biyokimya, Ebelik (Tezli-Tezsiz), Tıbbi Fizyoloji, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Türkçe), Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (İngilizce), Hemşirelik, Histoloji ve Embriyoloji, Klinik Eczacılık (Tezli-Tezsiz), Mikrobiyoloji, Perfüzyon, Sağlık Yönetimi ( …
Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne iş yapar?
Ø Hastanelerde Klinik Diyetisyenlik, Diyabet Diyetisyenliği, Renal Diyetisyenlik, Onkoloji Diyetisyenliği, Enteral-Parenteral Ünite Diyetisyenliği, Poliklinik Diyetisyenliği, Eğitim kurumlarında Eğitici Diyetisyenlik, Araştırma kurumlarında Araştırmacı Diyetisyenlik (Örn: TUBİTAK-MAM), Toplu Beslenme yapılan kurumlarda …
Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans nasıl yapılır?
Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans nasıl yapılır?
Sağlık Yönetimi Bilim Dalı'nda Tezli Yüksek Lisans yapmak isteyen öğrencilerin en az 4 yıllık lisans eğitimini başarı ile tamamlamış olmaları gerekmektedir. Yüksek lisans programına, mülakat yapılarak öğrenci alınır.
Sağlık bilimleri üniversitesi özel üniversite mi?
Sağlık bilimleri üniversitesi özel üniversite mi?
Üniversitemiz, yurtdışında eğitim faaliyeti vermeye yetkili tek devlet üniversitesidir.
Sağlık bilimleri üniversitesi paralı mı?
Buna karşılık üniversite, devlet üniversiteleri gibi harç dışında ücret almayacak ve öğrenci kabulü de bu kapsamda olacak. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, üniversitenin diğer tıp fakültesi ve üniversitelerine rakip olmayacağını söyledi.
Sağlık yönetimi hangi bölümde yüksek lisans yapabilir?
Sağlık Yönetimi Tezli Yüksek lisans programına temel olarak sağlık yönetimi bölümü veya ebelik, sosyal hizmet, çocuk gelişimi, beslenme ve diyetetik, acil yardım ve afet yönetimi, odyoloji, fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümleri ve iibf bölümleri veya tıp fakültesi mezunları kabul edilecektir.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi kime ait?
Sağlık Bilimleri Üniversitesi kime ait?
Üniversitemiz, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na bağlı eğitim ve araştırma hastaneleriyle 7/5/1987 tarihli ve 3359 sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek 9 uncu maddesi çerçevesinde birlikte kullanım protokolleri (afiliasyon) yaparak sağlık uygulama ve araştırma faaliyetlerini yürütmektedir.