Son Konular

Sahibinden Com Fotoğraf Nasıl Eklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Sahibinden Com fotoğraf nasıl eklenir? Sahibinden hesabınıza giriş yapın. İlanınızı seçin. Fotoğraf ekleme seçeneğini tıklayın. Bilgisayarınızdan fotograf seçin. Yüklemek için "Gözat" butonuna tıklayın. Fotoğraf yükleniyor mesajını bekleyin. İstenilen boyuta uygun fotograf seçin. İlanınıza uygun başlık ve açıklama yazın. İlanınızı yayınla butonuna tıklayarak ilanınızı yayınlayın.
İçindekiler

Sahibinden.com, kullanıcıların ürünlerini veya hizmetlerini tanıtmak için fotoğraf eklemelerine olanak tanıyan bir platformdur. Fotoğraf eklemek, ilanınızın daha çekici ve dikkat çekici olmasını sağlar ve potansiyel alıcıların ilanınıza daha fazla ilgi göstermesini sağlar. Sahibinden.com'da fotoğraf eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Öncelikle Sahibinden.com'a giriş yapmanız gerekmektedir. Eğer bir hesabınız yoksa, ücretsiz bir şekilde hesap oluşturabilirsiniz.
2. Adım: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, "İlan Ver" veya benzer bir seçeneği tıklayarak yeni bir ilan oluşturabilirsiniz.
3. Adım: İlan oluşturma sayfasında, ürün veya hizmetinizle ilgili bilgileri doldurun. Bunlar arasında başlık, açıklama, fiyat, kategori gibi bilgiler bulunur.
4. Adım: Fotoğraf eklemek için ilan oluşturma sayfasında bulunan "Fotoğraf Ekle" veya benzer bir seçeneği tıklayın.
5. Adım: Bilgisayarınızda bulunan fotoğrafları seçmek için "Dosya Seç" veya benzer bir düğmeyi tıklayın. Birden fazla fotoğraf eklemek isterseniz, aynı adımı tekrarlayabilirsiniz.
6. Adım: Fotoğraflarınızı yüklemek için "Fotoğrafları Yükle" veya benzer bir düğmeyi tıklayın. Fotoğraflarınız Sahibinden.com'a yüklenecek ve ilanınızda görüntülenecektir.
Not: Fotoğraflarınızın boyutu ve kalitesi, ilanınızın daha iyi görünmesini sağlayacaktır. Mümkün olduğunca yüksek çözünürlüklü fotoğraflar kullanmaya özen gösterin. Ayrıca, fotoğraflarınızın Sahibinden.com'un fotoğraf yükleme politikalarına uygun olması gerekmektedir.
Yukarıdaki adımları takip ederek, Sahibinden.com'a fotoğraf ekleyebilir ve ilanınızı daha çekici hale getirebilirsiniz. Fotoğraflar, potansiyel alıcıların ürününüzü veya hizmetinizi daha iyi anlamasına yardımcı olur ve ilanınızın daha fazla ilgi görmesini sağlar.

Sahibinden.com fotoğraf nasıl eklenir?
1. İlanınıza giriş yapın.
2. "Fotoğraf Ekle" butonuna tıklayın.
3. Bilgisayarınızdan fotoğraf seçin.
4. Fotoğrafı yükleyin ve düzenleyin.
5. İşlem tamamlandı, fotoğrafınız yayınlanmaya hazır!

Sahibinden.com fotoğraf nasıl eklenir?
İlanınıza giriş yapın.
"Fotoğraf Ekle" butonuna tıklayın.
Bilgisayarınızdan fotoğraf seçin.
Fotoğrafı yükleyin ve düzenleyin.
Sahibinden.com fotoğraf ekleme işlemi tamamlandı!
İlanınızda fotoğrafınız yayınlanmaya hazır olacak.
Fotoğraf eklemek için Sahibinden.com hesabınıza giriş yapın.
İlanınızı düzenleyin ve "Fotoğraf Ekle" butonuna tıklayın.
Bilgisayarınızdan seçtiğiniz fotoğrafı yükleyin ve düzenleyin.

S

308 Peugeot Lar Kaç Para?

S

Kalkolitik Çağın Özelliği Nedir?

1. Konular

1. 1.280.301
  2. Mesajlar

1. 1.676.717
  3. Kullanıcılar

1. 31.610
  4. Son üye

Geri