Son Konular

Sahibinden İlanımı Nasıl Kaldırabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Sahibinden ilanınızı kaldırmak için Sahibinden İlanımı Nasıl Kaldırabilirim? sorusuna yanıt arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Sahibinden üzerinden ilanınızı kaldırmak için öncelikle hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından ilanlarım bölümüne giderek ilanınızı seçin. İlan detaylarının altında bulunan "Düzenle" butonuna tıklayın. Açılan sayfada ilanınızın altında "İlanı Kaldır" seçeneğini bulacaksınız. Bu seçeneğe tıklayarak ilanınızı kaldırabilirsiniz. İlanınızı kaldırdıktan sonra, ilanınızın Sahibinden üzerinde artık görünmediğini doğrulamak için sayfayı yenileyin. Artık ilanınız kaldırılmış olacaktır.
İçindekiler

Sahibinden.com üzerinde yayınladığınız bir ilanı kaldırmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Sahibinden.com'a giriş yapın ve hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Hesabınızın sağ üst köşesinde yer alan kullanıcı adınıza tıklayın ve açılan menüden "İlanlarım" seçeneğini seçin.
3. Adım: İlanlarım sayfasında, kaldırmak istediğiniz ilanı bulun ve üzerine tıklayın.
4. Adım: İlan detay sayfasında, sağ üst köşede yer alan "İlanı Düzenle/Kaldır" butonuna tıklayın.
5. Adım: Açılan menüden "İlanı Kaldır" seçeneğini seçin ve ilanınızı kaldırmak için onay verin.
Not: İlanınızı kaldırdıktan sonra geri almanız mümkün olmayacaktır. İlanınızın tekrar yayınlanması için yeni bir ilan oluşturmanız gerekecektir.

Sahibinden İlanımı Geri Alabilir miyim?

Evet, sahibinden.com üzerinde yayınladığınız bir ilanı kaldırdıktan sonra geri almanız mümkündür. İlanınızı geri almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
2. Adım: Hesabınızın sağ üst köşesinde yer alan kullanıcı adınıza tıklayın ve açılan menüden "İlanlarım" seçeneğini seçin.
3. Adım: İlanlarım sayfasında, kaldırdığınız ilanı bulun ve üzerine tıklayın.
4. Adım: İlan detay sayfasında, sağ üst köşede yer alan "İlanı Düzenle/Kaldır" butonuna tıklayın.
5. Adım: Açılan menüden "İlanı Geri Al" seçeneğini seçin ve ilanınızı geri almak için onay verin.
Not: İlanınızı geri aldıktan sonra tekrar yayınlanacaktır.

Sahibinden İlanımı Düzenleyebilir miyim?

Evet, sahibinden.com üzerinde yayınladığınız bir ilanı düzenlemeniz mümkündür. İlanınızı düzenlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
3. Adım: İlanlarım sayfasında, düzenlemek istediğiniz ilanı bulun ve üzerine tıklayın.
5. Adım: Açılan sayfada, ilanınızı düzenlemek istediğiniz alanları değiştirin ve kaydetmek için "Kaydet" butonuna tıklayın.
Not: İlanınızı düzenledikten sonra değişiklikler yayınlanacaktır.

Sahibinden İlanım Neden Yayından Kaldırıldı?

Sahibinden.com üzerinde yayınladığınız bir ilanın neden yayından kaldırıldığını öğrenmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
3. Adım: İlanlarım sayfasında, yayından kaldırılan ilanı bulun ve üzerine tıklayın.
4. Adım: İlan detay sayfasında, yayından kaldırılma sebeplerini gösteren bir mesaj bulunacaktır.
Not: İlanınızın yayından kaldırılma sebeplerini gözden geçirerek, gerekli düzenlemeleri yaparak ilanınızı tekrar yayınlayabilirsiniz.

İlanınızı sahibinden.com hesabınıza giriş yaparak kolayca kaldırabilirsiniz.
İlanınızı düzenleme bölümünden "İlanı Kaldır" seçeneğini kullanarak silebilirsiniz.
İlanınızı kaldırmak için ilan numarasını kullanarak doğrudan sahibinden.com'a başvurabilirsiniz.
İlanınızı kaldırmak için müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.
İlanınızı kaldırmak için "İlan Yönetimi" bölümünden ilanı seçip silme işlemi yapabilirsiniz.

Sahibinden İlanımı Nasıl Kaldırabilirim? İlanınızı sahibinden.com hesabınıza giriş yaparak kolayca kaldırabilirsiniz.
İlanı Kaldır seçeneği ile ilanınızı sahibinden.com'da kolayca silebilirsiniz.
İlanınızı kaldırmak için ilan numarasını kullanarak doğrudan sahibinden.com'a başvurabilirsiniz.
İlanınızı kaldırmak için müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.
"İlan Yönetimi" bölümünden ilanı seçip silme işlemi yapabilirsiniz.

S

Aç Karnına Mekik Çekilir Mi?

S

Münekkid Kime Denir?

1. Konular

1. 1.280.728
  2. Mesajlar

1. 1.677.559
  3. Kullanıcılar

1. 31.690
  4. Son üye

Geri