Son Konular

Samsun'da Dev Kaçak Makaron Operasyonu: 200 Bin Ürün Ele Geçirildi

Credits
1.230.245
samsun-da-200-bin-makaron-ele-gecirildi-18789297_amp.jpg

Samsun'un İlkadım ilçesinde gerçekleşen operasyonda 200 bin adet kaçak makaron ele geçirildi ve bir zanlı gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İlkadım ilçesinde bulunan bir ikamete baskın düzenledi. Yapılan arama sonucunda 200 bin adet kaçak makaron bulundu ve operasyon kapsamında bir şüpheli gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Benzer Konular

Samsun'da KOM polisinin gerçekleştirdiği operasyonda büyük miktarda kaçak makaron ele geçirildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde düzenledikleri operasyonda 200 bin adet kaçak makaron buldu. Olayla ilgili bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Adanada 18 milyon 330 bin makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi, gözaltına alınan 2 zanlıdan 1i tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Sarıçam ilçesinde kaçak ürün bulunduğu belirlenen tır ve kamyonda arama yaptı. Araçlarda...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
Adana'da 9 milyon 170 bin adet kaçak makaron ve bin 210 adet kaçak e-sigara ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Sarıçam ilçesinde yaptıkları operasyonda 9 milyon 170 bin adet kaçak makaron buldu. Aynı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, 108 bin 600 kaçak makaron ele geçirildi ve 1 şüpheli tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Afyonkarahisar’da Polis, Devasa Miktarlarda Sahte Bandrollü Makaronları Ele Geçirdi Afyonkarahisar’da gerçekleşen olayda polis, şehir merkezinde büyük çapta bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan kontroller sırasında şüpheli bir kamyonet durduruldu ve yapılan aramalarda tam tamına 2 milyon 820...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.618
  3. Kullanıcılar

1. 31.770
  4. Son üye

Geri