Son Konular

Samsun'da Heyecan Dolu Dünya Motosiklet Günü Kutlamaları!

Credits
1.230.245
white.jpg

Samsun'da trafik polisleri, Dünya Motosiklet Günü'nü kutlamak için gerçekleştirdikleri etkinlikte motosiklet kullanıcılarına "güvenli sürüş" hakkında önemli bilgiler verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, Dünya Motosiklet Günü'nü anmak amacıyla motosiklet sürücülerine yönelik bilinçlendirme etkinliği düzenledi.

İlkadım ilçesinde bulunan İstiklal Caddesi 56'lar DSİ önünde kontrol noktası oluşturan ekipler, motosiklet sürücülerini durdurarak kask ve evrak kontrollerini gerçekleştirdi.

Kontroller esnasında, sürücülere "güvenli motosiklet sürüşü" konusunda detaylı bilgilendirme yapıldı ve trafik kuralları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Trafik polisleri, etkinlik kapsamında sürücülere bilgilendirici broşürler dağıtarak güvenli sürüş konusunda farkındalık oluşturmayı hedefledi.

Antalya'da Sınav Stresini Sahilde Atan Gençler!

Gebze'de Çelik Döküm Fabrikasında Korkutan Yangın Olayı!

Benzer Konular

Samsun'da Motosiklet Tutkunlarına Özel Güvenlik Uyarısı! Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Dünya Motosiklet Günü'nü kutlamak adına harekete geçti ve motosiklet sürücülerine yönelik bilinçlendirme çalışmalarını sürdürdü. İlkadım ilçesinde bulunan trafik kontrol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Dünya Motosiklet Günü'nü kutlamak amacıyla kent merkezinde önemli bir farkındalık çalışması gerçekleştirdi. İlkadım ilçesinde bulunan İstiklal Caddesi 56'lar mevkiinde konumlanan trafik kontrol noktasında motosiklet sürücülerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Samsun'un Bafra ilçesinde motosiklet sürücülerine yönelik sıkı denetim gerçekleştirildi. Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin iş birliğiyle düzenlenen operasyonda, kasksız ve ehliyetsiz motosiklet sürücülerine cezalar kesildi. Ayrıca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
S
  • Soru Soru
Motosiklet Nedir TDK? Motosiklet, iki tekerlekli, motorlu bir taşıt türüdür. İnsanların ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılan motosiklet, hızlı ve pratik bir seçenektir. Genellikle şehir içi ulaşımda tercih edilen bu araç, ekonomik ve çevre dostudur. Motosiklet kullanımı, trafik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.633
  3. Kullanıcılar

1. 31.771