Son Konular

Samsun'da Polis Operasyonu: 300 Gram Bonzai ve 12 Sentetik Ecza Yakalandı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
samsun-da-uyusturucu-operasyonu-3-gozalti-18772532_amp.jpg

Samsun'un İlkadım ilçesinde Narkotik Polisinin düzenlediği operasyonda 300 gram bonzai ve 12 adet sentetik ecza ele geçirildi ve 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine karşı yürütülen çalışmalar kapsamında ilçede belirlenen bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 300 gram bonzai ve 12 adet sentetik ecza bulundu. Operasyon esnasında yakalanan B.F. (40), H.E. (43) ve M.E.M. (37) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar hakkında başlatılan soruşturma devam etmektedir. - SAMSUN

Bu haber, Samsun'un İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen Narkotik Polisi operasyonunu konu alıyor. Operasyonda ele geçirilen bonzai ve sentetik ecza ile ilgili detaylar haberde yer alıyor. Üç kişinin gözaltına alınmasıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtiliyor.

Çocuklar İçin Dijital Güvenlik Rehberleri Aile ve Sosyal Hizmetler'den!

Malatya'da Öğrenciler TYT Sınavı Heyecanı Yaşıyor!

Benzer Konular

Samsun'un İlkadım ilçesinde gerçekleşen bir operasyonda, tütün paketinin içine gizlenmiş uyuşturucu bulundu ve olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde belirlenen bir adrese operasyon düzenledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda polis ekipleri, uyuşturucu bulundurulduğu şüphelenilen bir adrese baskın düzenledi. Yapılan operasyonda 310 adet sentetik ecza hapı, 120 gram sentetik uyuşturucu, 53 adet uyuşturucu hap, 15 gram sentetik ecza tozu, 4 adet esrarlı sigara ve 11 bin lira ele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Samsun'un İlkadım ilçesinde yapılan operasyonda silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı şüphelenilen 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş ekipleri, belirlenen adrese baskın düzenleyerek arama yaptı. Operasyonda bir iş yerinde gerçekleştirilen aramada, 2,47...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda polis ekipleri, meyve suyu kutularına gizlenmiş 648 ecstasy hap ele geçirdi. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. İlkadım ilçesinde düzenlenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Samsun'un İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu ticareti yapan 2 kişi polis tarafından yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına ve madde bağımlılarına yönelik operasyon düzenledi. Anadolu ve Kışla mahallelerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.214
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri