Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Samsun'da sevgilisini bıçaklayıp serbest kalan taksici 'parmakla tehdit'ten gözaltına alındı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Samsun'da sevgilisini bıçaklayıp serbest kalan taksici 'parmakla tehdit'ten gözaltına alındı

İlkadım ilçesinde sevgilisini bıçakla yaralayıp serbest bırakılan taksici, kadını takip edip 'parmakla tehdit' ettiği gerekçesiyle yeniden gözaltına alındı. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen saldırgan, yeniden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

691343487505c167__w1200xh1520.jpg

Samsun'un İlkadım ilçesinde, öğrenci servisi şoförü Ö.A. adlı kadın ile sevgilisi olan taksi şoförü S.Ö. arasında 'kıskançlık' yüzünden kavga çıktı.

Taksi şoförü S.Ö., Ö.A.'yı bıçakla baldırından yaraladı.

İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST KALDI

Hastaneye kaldırılan kadın, tedavisinin ardından taburcu oldu.

Polis tarafından gözaltına alınan S.Ö., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

"PARMAK SALLAYARAK TEHDİT ETTİ"

Ancak Ö.A. adlı kadın, dün Samsun Adliyesi'ne giderek kendisini takip eden S.Ö.'nün parmak sallayarak tehdit ettiğini ileri sürerek yeniden şikayetçi oldu.

Taksici S.Ö., İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınarak bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMEDE YENİDEN SERBEST BIRAKILDI

Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen S.Ö., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1. Konular

1. 1.284.193
  2. Mesajlar

1. 1.687.385
  3. Kullanıcılar

1. 32.600
  4. Son üye

Geri
Üst Alt