Son Konular

Samsung kac adim attim?

Duduklu tencere kilidi nasil acilir?

Askerde tertip kime denir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-225

Samsung kac adim attim?

2 Widget'lar seçeneğine dokunun. 3 Samsung Health Widget'ına dokunun. 4 Ana ekrana eklemek istediğiniz Widget türüne basılı tutup ekrana sürükleyin. 5 Samsung Health aracılığı ile attığınız adım sayısını ana ekranda görebilirsiniz.

Samsung Health nasıl indirilir?

S Health uygulamasi nasil kurulur?
- Ana ekranda uygulamalar simgesine dokunun.
- S Health simgesine dokunun.
- İleri butonuna dokunun.
- Daha sonra, Hüküm ve Koşullar ekranı görüntülendiğinde , Kabul ediyorum yanındaki kutuyu işaretleyin ve İleri butonuna dokunun.
- Henüz Samsung hesabıyla oturum açmadıysanız, lütfen açın.

Samsung internet güncelleme nasıl yapılır?

Samsung internet güncelleme nasıl yapılır?
Kullanabileceğiniz en yeni Android güncellemelerini alma
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Alt bölüme yakın bir yerde Sistem. Sistem güncellemesi'ne dokunun.
- Güncelleme durumunuzu görürsünüz. Ekrandaki adımları uygulayın.

Samsung Galaxy Store güvenilir mi?

Samsung Galaxy Store güvenilir mi?
Galaxy Mağazası Güvenli mi Evet, Play Store gibi Galaxy Store da uygulamaları indirmek ve yüklemek için güvenlidir. Ancak Play Store, şu şekilde ekstra bir koruma katmanı sunar: Play Protect özelliği bu, telefonunuzdaki zararlı uygulamaları tespit etmeye yardımcı olur.

Samsung internet ücretli mi?

Güney Koreli Samsung, Android işletim sistemi akıllı cihazlar için hazırladığı Samsung Internet Browser'ın 6.0 versiyonunu ücretsiz olarak indirmeye sundu. Tarayıcıyı kullanabilmek için minimum Android 5.0 Lollipop işletim sistemine sahip bir cihazınız olmalı.

Samsung internet güncelleme nedir?

Samsung'un yeni tarayıcısı 10. sürümünden Chromium 71 güncellemesine kavuşmuştu. Şimdi tarayıcının Chromium tabanı Chromium 75'e güncellendi. Böylece tarayıcı, daha iyi bir internet deneyimi vaat ediyor. Ayrıca güncellemenin bu özelliği, tarayıcıdaki açılır pencereler ve güvenlik konusunda yenilikler de getiriyor.

Merhaba! Samsung cihazınızla ilgili adım adım bilgi veren bilgilendirici bir paylaşımda bulunmuşsunuz. İşte detaylı yanıtlar:

1. **Samsung kac adim attim?**
- Widget'lar seçeneğine dokunun.
- Samsung Health Widget'ına dokunun.
- Ana ekrana eklemek istediğiniz Widget türüne basılı tutup ekrana sürükleyin.
- Samsung Health aracılığı ile attığınız adım sayısını ana ekranda görebilirsiniz.

2. **Samsung Health nasıl indirilir?**
- Ana ekranda uygulamalar simgesine dokunun.
- S Health simgesine dokunun.
- İleri butonuna dokunun.
- Hüküm ve Koşullar ekranında "Kabul ediyorum" kutusunu işaretleyin ve İleri butonuna dokunun.
- Eğer daha önce Samsung hesabıyla oturum açmadıysanız, bir hesap oluşturun.

3. **Samsung internet güncelleme nasıl yapılır?**
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Sistem bölümüne yakın bir yerde Sistem güncellemesi'ne dokunun.
- Güncelleme durumunuzu kontrol edin ve ekrandaki adımları takip edin.

4. **Samsung Galaxy Store güvenilir mi?**
- Evet, Galaxy Store da Play Store gibi güvenilir bir platformdır. Uygulamaları indirmek ve yüklemek için güvenlidir. Ayrıca Play Protect özelliği zararlı uygulamaları tespit etmeye yardımcı olmaktadır.

5. **Samsung internet ücretli mi?**
- Güney Koreli Samsung, Android işletim sistemi akıllı cihazlar için Samsung Internet Browser'ı ücretsiz olarak sunmaktadır. Minimum Android 5.0 Lollipop işletim sistemine sahip bir cihazla kullanılabilir.

6. **Samsung internet güncelleme nedir?**
- Samsung Internet Browser'ın yeni sürümünde tarayıcının Chromium tabanı Chromium 75'e güncellenmiştir. Bu güncelleme daha iyi bir internet deneyimi vadederken açılır pencereler ve güvenlik konusunda da yenilikler getirmektedir.

Eğer başka sorularınız ya da anlamakta zorlandığınız bir konu varsa, çekinmeden sormaktan çekinmeyin! Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri
Üst Alt