Modoratör
New member
Samuray Sport hangi kargo ile çalışıyor?
Siparişinizde yer alan ürün/ürünleri UPS Kargo Firması'na karşı ödemeli olarak teslim edebilirsiniz. İade için herhangi bir kargo ücreti ödemenize gerek bulunmamaktadır. Alıcı: SAMURAY SPORT SAN. ve TİC.Maymoda kaç tl üzeri kargo bedava?
Sitemizden yapacağınız alışverişlerde kargo ücreti 15,00 tldir. 200tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsizdir.Nautica geri iade nasıl yapılır?
Nautica geri iade nasıl yapılır?Ürünlerimi nasıl iade ederim? İade adımları: 1. https://www.nautica-tr.com'da yer alan "Hesabım" bölümünden "Siparişlerim'e" gidin. 2. "Sipariş detay" butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin. 3. Kolay iade butonuna basın.
Superstep para puan nasıl kullanılır?
Para puan kampanyası ile yapacağınız alışverişlerin %5'i para puan olarak birikmektedir. Biriktirdiğiniz para puanları yine Superstep online mağazadan yapacağınız alışverişlerde kullanabilirsiniz. Kazandığınız puanı alışveriş tarihinizden 30 gün sonra kullanabilirsiniz.Samuray Sport sahibi kimdir?
Baba Mustafa Yoldaş'ın önderliğinde oğulları Salih Yoldaş, Fatih Yoldaş ve Barbaros Yoldaş ile birlikte Samuray Sport'un başarılarla dolu hikayesi, bugün Türkiye'nin çeşitli illerindeki 26 mağazasıyla, sektöründe devleşmiş bir marka olarak şehrimizin gururu oluyor.Samuray Sport nasıl bir site?
Samuray Sport nasıl bir site?internet üzerinden spor malzemesi, tshirt vs almak isteyenler için önerebileceğim bi adres. oldukça profesyonelce hazırlanmış bir site. kim yaptıysa ellerine sağlık. geçen yaz mağaza mağaza dolaşıp bulamadığım nike tshirtünü yarı fiyatına buldum burda.
Yurtiçi Kargo ile sipariş verilen Tüm siparişlerinizde 12,90 kargo ücreti alınır. Tüm İllere Siparişleriniz onaylandıktan sonra en geç 2 (iki) iş günü sonunda Kargo firmasına teslim edilir.
SuperStep Sahte Gönderiyorlar,Orijinal Ayakkabı Değil 10 yıldır bu şirketin ayakkabılarını birçok farklı modelde giyiyorum. Ondan önce hep Amerika'dan alırdım, korona virüsten dolayı oradan sipariş veremiyorum. Ve böylece 50 dolara sahte satın alıyorum!
SuperStep iade kaç gün?
SuperStep iade kaç gün?Almış olduğunuz ürünü kullanılmamış olması kaydıyla 30 gün içerisinde SuperStep mağazalarından aynı ya da aradaki fiyat farkını ödeyerek daha yüksek fiyatlı ürünler ile değiştirebilirsiniz. İade sürem doldu, ürünleri iade edebilir miyim? Bir ürünü fatura veya irsaliyesiyle birlikte 30 gün içerisinde iade edebilirsin.