Son Konular

Seda Güven

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
Doğum Tarihi
28 Ağustos 1984

Burç
Başak

Seda Güven, Serpil ve Oğuz Güven çiftinin kızı olarak 28 Ağustos 1984 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde doğdu. Lisede moda tasarımı alanında eğitim görmesinin ardından Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım Bölümü'nde eğitimini tamamladı. İlk kariyer hayatına 2004 senesinde Başak Gürsoy "BG Ajans" ile başladı.
2002-2005 yılları arasında atv ve Show TV'de yayımlanan Ekmek Teknesi adlı dizi ile oyunculuk hayatına başlayan Seda Güven, asıl çıkışını 2010-2012 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide canlandırdığı "Meltem" rolüyle yaptı. 2014 yılında Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura isimli dizide Seda Güven, Valentina Verjenskaya karakterini canlandırdı. 2
2017 senesinde "Kaç Kaça Bilirsen" isimli psikolojik komedi türündeki filmde başrol oyunculuğu yaptı.
Özel hayatı Annesi Serpil, babası Oğuz Guven'dir. 13 Kasım 2014 tarihinde Keremcem ile evlendi. Çift 21 Ağustos 2015 tarihinde boşandı. Seda Güven, 21 Haziran 2019 tarihinde iş adamı Ali Güzel ile evlendi. Bu evlilikten bir oğlu oldu.

Sabiha Gökçül Erbay

Shinzo Abe

Benzer Konular

• Soru Soru
Seda Güven Biyografisi Seda Güven, 28 Ağustos 1984 tarihinde Balıkesir, Bandırma’da doğmuştur. Bir erkek kardeşi vardır. Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım bölümünden mezun oldu. Başak Gürsoy’un “BG ajansı”na kaydını yaptırdı. Model olmak isterken hep oyunculuk görüşmelerine çağrıldı, Başak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
  • Soru Soru
Seda Sayan Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Seda Sayan, 30 Aralık 1961 tarihinde İstanbul, Türkiye'de doğdu. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan Seda Sayan, mütevazı bir ailede büyüdü. Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Sayan, erken yaşlarda müziğe olan ilgisiyle dikkat çekti. Eğitimini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru Soru
Seda Telciler Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Seda Telciler, 16 Haziran 1985 tarihinde İstanbul, Türkiye'de dünyaya geldi. Telciler, erken yaşlardan itibaren sanat ve edebiyata olan ilgisiyle dikkat çekti. İlköğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra, Galatasaray Lisesi'nde eğitimine devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru Soru
Keremcem Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Keremcem, 28 Aralık 1977 tarihinde Muğla'nın Milas ilçesinde doğmuştur. Çocukluk yıllarını burada geçiren Keremcem, müziğe olan ilgisini erken yaşlarda keşfetmiştir. Eğitim hayatına Milas’ta başladıktan sonra üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru Soru
Seda Sayan Biyografisi Ses Sanatçısı, program sunucusu.Seda Sayan, 30 Aralık 1961‘de istanbul’da doğdu. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki çıkışını 1980li yıllarda yaptı. “Ah Geceler”, “Bebeğim”, “Ben Sana Demedim mi”, “Sensizliğe Yanarım” ve “Var mısın” gibi parçalarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.074
  2. Mesajlar

1. 1.678.397
  3. Kullanıcılar

1. 31.745
  4. Son üye

Geri