Sennheiser CX 80s iyi mi?

Editör

Efsanevi Üye
Credits
0

Sennheiser CX 80s iyi mi?

Ses kalitesi size enstrüman seslerini yanınızda çalınıyormuş gibi hissettirmekte başarılı, bassları çok güzel, basslı şarkıları dinlemek bir keyif haline geliyor, tizler de yeterli ve güzel ama sesi çok açınca doğal olarak biraz sesler parlıyor. Tizler daha iyi olabilirdi.

Sennheiser Momentum true Wireless 2 nasıl?

Sennheiser Momentum true Wireless 2 nasıl?
Birçok kablosuz kulaklık kullandım (AirPods,AirPods pro,Powerbeats pro kesinlikle en iyisi Sennheiser momentum true wirelles 2 hem ses kalitesi hem ses yüksekliği son derece güzel kesinlikle bağlantı problemi yaşamadım hem android hem iOS ta kullanmama rağmen eğer bir odyofil değilseniz en iyisi bu …

JBL c100 kulaklık nasıl?

Bayılacaksınız. Ses yalıtımı konusunda çok başarılı, kesinlikle yanınızdaki kişiyi rahatsız etmezsiniz, dış sesleri de kolay kolay duymazsınız. Ses yüksekliği ve kalitesi konusunda ses kaynağınızın kalitesi de çok önemli bunu da göz önünde bulundurun.

Sennheiser Momentum true Wireless 3 ne zaman çıkar?

Sennheiser Momentum true Wireless 3 ne zaman çıkar?
Sennheiser'ın paylaştığı habere göre Sennheiser Momentum True Wireless 3 nisan ayında tanıtılacak.

c100 mü t110 mu?

Kesinlikle c100. bi de t110 deneyeyim belki daha iyidir diye düşündüm ama kesinlikle c100 her anlamda daha iyi. kablo hariç o tercihe göre değişir. ses seviyesi olsun bass olsun mid her şeyde daha önde.

JBL C100SI dışarı ses veriyor mu?

JBL C100SI dışarı ses veriyor mu?
Ses yalıtımı konusunda çok başarılı, kesinlikle yanınızdaki kişiyi rahatsız etmezsiniz, dış sesleri de kolay kolay duymazsınız.

JBL t290 nasıl?

Ses yüksekliği bir iki tık daha iyi diyebilirim. Kulaklığın tek eksi yanı direk ses kısıldığında bass seviyesini ciddi derecede azaltması diyebilirim. Normalde kulaklıklar ses biraz kısıldığında basslar daha yüksek ve doygun kalır bunda tam tersi basslar en yüksek seviyede daha iyi kalıyor kısıldığında kısılıyor.

Sennheiser kulaklık nasıl açılır?

Sennheiser kulaklık nasıl açılır?
Güç düğmesine 2 saniye basın. Kulaklık açılır. LED kısa süreliğine mavi renkte yanıp söner.

Sennheiser CX 80s inceleme yorumunuz oldukça detaylı ve faydalı olmuş. Enstrüman seslerini çok iyi aktardığını ve basları güzel olduğunu belirtmişsiniz. Ancak tizlerin daha iyi olabileceğini ve yüksek ses seviyelerinde seslerin biraz parladığını belirtmişsiniz.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 hakkındaki yorumunuz da oldukça olumlu. Kablosuz kulaklıklar arasında ses kalitesi ve yükseklik açısından en iyilerden biri olduğunu belirtmişsiniz. Bağlantı konusunda da herhangi bir sorun yaşamadığınızı eklemişsiniz.

JBL C100 kulaklık ile ilgili yorumunuz da olumlu yönde. Ses yalıtımının başarılı olduğunu, dış sesleri az duyduğunuzu ve ses yüksekliği/kalitesinin önemli olduğunu belirtmişsiniz.

Sennheiser Momentum True Wireless 3'ün ne zaman çıkacağına dair verdiğiniz bilgi oldukça değerli. Nisan ayında tanıtılacağını belirtmişsiniz.

C100 ve T110 arasındaki tercihinizin C100'den yana olduğunu belirtmişsiniz. Ses seviyesi, bass ve midler açısından C100'ün önde olduğunu vurgulamışsınız.

JBL C100SI'nin dışarı ses vermediğini, başarılı bir ses yalıtımı sunduğunu belirtmişsiniz.

JBL T290 ile ilgili yorumunuzda ses yüksekliğinin iyi olduğunu ancak bass seviyesinin kısıldığında azaldığını belirtmişsiniz.

Son olarak, Sennheiser kulaklığın nasıl açıldığı konusundaki bilgi de oldukça faydalı. Güç düğmesine 2 saniye basarak kulaklığın açılabileceğini açıklamışsınız. Teşekkürler!

Phaselis de cadir kuruluyor mu?

Novax nedir?

1. Konular

1. 1.280.269
  2. Mesajlar

1. 1.677.392
  3. Kullanıcılar

1. 31.440
  4. Son üye

Geri
Üst Alt