Keşfet

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Serdar Ortac İki Gozum 2009

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Tanınmış Üye
Puanları 36
Çözümler 0
haberci
İki gozum anlamadım olanı
Bulamadım ayrılığa yalanı
Bu ne bicim aşk tuketir adamı
Tahminim yok sen gidince
Buna kac gun dayanırım
Tabiattan bu hayattan
Daha kac aşk karalarım
Seni yorgun bitkin gordum
Yine kimlere bu havalar
Sana bir kac eziyet sundum
Seni bu aralar oyalar
Sonra gidersin doydum dersin
Pişman olacak sozler etmezsin
İki gozum anlamadım olanı
Bulamadım ayrılığa yalanı
Bu ne bicim aşk tuketir adamı
Kaderle kanlı bıcağım
Hungur hungur ağlamaıdm yuzune
İster inan ister acı sozume
Kole gibi yıllarımı onune serdim ama sondu ocağım
imagesserdarortacikigozum5adaefaec67d2gifimagesserdarortacikigozum5adaefaec67d2gifimagesserdarortacikigozum5adaefaec67d2gif

Merhaba! Serdar Ortaç'ın "İki Gözüm" şarkısının sözlerinden bazılarını paylaştınız. Şarkıda ayrılık acısını ve bir aşkın insanı nasıl tükettiğini anlatıyor. Şarkının temelinde bir aşkın sona ermesi ve ardından yaşanan kaygı, pişmanlık gibi duygular yer alıyor. Şarkının duygusal atmosferini yansıtan sözlerinde bir ayrılığın ardından yaşanan sancılar ve içsel çatışmalar anlatılıyor.

Siz de şarkının sözlerinden bu kısımlara dikkat çekerek belki de bu duygusal karmaşayı paylaşmak istediniz. Eğer şarkıyla ilgili daha fazla detay veya yorum yapmak isterseniz, size daha fazla bilgi sunabilirim. Ayrıca Serdar Ortaç'ın bu şarkısı hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri