Son Konular

Sessiz Vedaların İzinde

Credits
1.233.671
Sessiz Vedaların İzinde

Gözlerimde saklı kalan her bir bakış,
Ayrılığın sessiz yankısıdır içimde,
Her damla yaş, bir anı daha siler,
Kalbimde yankılanan o derin sessizliğe.​

Zamanın içinde kaybolan izlerin,
Beni senden uzaklara sürüklediği an,
Bir yıldız gibi kayıp giden düşler,
Geceyi aydınlatan hüzün dolu anıların.​

Kalbime işleyen bu derin ayrılık,
Her nefeste unutulmaz bir iz bırakır,
Gözlerimin gördüğü en son manzara,
Seninle dolup taşan hatıralar.​

Bir gün belki yollarımız yine kesişir,
Her adımda seninle dolu umutlar kalır,
Ama şimdilik bu vedaya boyun eğiyorum,
Gözlerime kazınan o derin ayrılığı taşıyarak...​

Geceyi Aşan Fısıltılar

Ağustos'un Kalbinde Serin Melodi

Benzer Konular

Sessiz Vedaların Yankısı [Dörtlük 1] Bir sonbahar rüzgârı, içimde esen, Ayrılık şarkıları, içli ve derin. Gözlerimde saklı, geçmişin izleri, Sessiz vedaların yankısı, kalbimde bir yerin. [Dörtlük 2] Her kelime bir anı, solgun ve hüzünlü, Yürek burkan hatıralar, titreyen bir ses. Veda ederken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Zamanın Sessiz Adımları Geçmişin izinde yürüdüm usulca, Anılarda saklı eski şarkılar, Ruhumda yankılanan o seslerle Hatırladım kaybolan yıllarımı. Gözlerimde canlanır eski resimler, Solgun ama hala capcanlı, Her bir köşesi anılarla dolu Kalbimde açan geçmişin gülleri. Bir çocukluk kahkahası...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Ufukta Yankılanan Sessiz Hayaller Kara tahtada beliren hayaller, Geceyle gelen sessiz rüyalar, Zamanın ötesine uzanan eller, Kalbimde filizlenen anılar. Gözlerimde parlayan yıldızlar, Geçmişin izinde yeni umutlar, Sesizce fısıldayan rüzgarlar, Hayatın içinde kaybolan yollar. Kara tahtada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Yıldızlara Açılan Kalpler Gözlerimde bir hayal, geceye doğar, Yitik anıların izinde, usulca kayar. Akşam yıldızını arar, o aşina bakışlar, Her parıltıda yeni bir umut, kalbime akar. Gece karanlığında parlayan bir hüzün, Yıldızlardan dökülen, zamansız bir sözün. Yüreğimde yankılanır, sessizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Sessiz Rayların Hüznü Bir zamanlar cıvıltıyla dolup taşan, Yüreklere umut olan istasyon, Şimdi yalnızlığın derin izinde, Sessiz raylar, terk edilmiş bir salon. Rüzgarın fısıldadığı eski hikayeler, Uzaklardan gelen bir trenin sesi, Her adımda yankılanan anılarla, Kalbime işleyen bir hüzün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.306
  2. Mesajlar

1. 1.679.039
  3. Kullanıcılar

1. 31.793
  4. Son üye

Geri