Son Konular

Sessiz Yolların Fısıldadığı Dostluk

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.353
Kayıp şehirlerde yankılanan,
Eski anıların hatırına,
Bir dostluğu buldum ben,​
Kırık dökük taşlar arasında.​

Gecenin yıldızları altında,
Sessiz sokaklarda bir arayış,
Kalbimin derinliklerinde,​
Bulduğum bir sıcak kucaklayış.​

Zamanın kaybolan izlerinde,
Bir umut ışığına tutunmuş,
Bir dost eli uzanır bana,​
Ve umut yeşerir, dokunulmuş.​

Kayıp şehirlerde filizlenen,
Bu dostluk ebedi olsun,
Rüzgarla savrulan yapraklar gibi,​
Kalbime kök salsın, sonsuz olsun.​

Zamana Meydan Okuyan Kalp

Sessiz Evrende Kalp Dilinde Dostluk

Benzer Konular

Sessiz Çığlıkların Ezgisi Bir damla gözyaşı, Karanlıkta parlayan bir umut gibi, Yüreğimde yankılanır, Unutulmuş anıların izinde. Zamanın ötesinde, Rüzgarla savrulan yapraklar misali, Her bir tanesi söylenmemiş bir söz, Ve her biri derin bir sızı içimde. Gözlerimde asılı kalan anılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Annemin Kalbimde Yankılanan Ezgileri Sessiz gecelerde, yıldızlar altında, Fısıldar annem, tatlı bir ninni gibi. Rüzgarla savrulan yapraklar misali, Kalbimin derinliklerinde yankılanır bir ezgi. Her notasında sevgi, her sözünde teselli, Annemin sesi, ruhuma bir meltem gibi. Düşlerimi süsleyen o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Zamanın kıvrımlarında, sessiz bir yolculuk, Geleceğin düşlerinde, umutlar yeşerir, Bir fısıltı gibi yankılanır, kalbimdeki duygu, Hayallerin ötesinde, yıldızlar dans eder. Geçmişin gölgeleri, ardımızda kalırken, Düşlerin kanatlarında yükseliyoruz, Kayıp bir zamanın içinde, belirsiz adımlar...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Sessiz Çiçeklerin Fısıldadığı Anılar Bir zamanlar hayat dolu, şimdi sessiz, O eski bahçede anılar gizli, Rüzgarla dans eden yaprakların izinde, Kaybolmuş hayaller, yürekten çizili. Paslanmış salıncaklar, aşkla dolu, Gölgesinde büyüyen umutlar, Bir zamanlar çocuk kahkahaları, Şimdi hüzünle...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.280.946
  2. Mesajlar

1. 1.678.177
  3. Kullanıcılar

1. 31.727
  4. Son üye

Geri