Seviyorum Sevmiyorum sarkisini kim soyluyor?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Seviyorum Sevmiyorum şarkısını kim söylüyor?

Seviyorum Sevmiyorum, Nil Karaibrahimgil'in 2009 yılında çıkan Nil Kıyısında albümünün ilk klip şarkısıdır. Sözü Nil Karaibrahimgil'e, müziği ise Karaibrahimgil ve Alper Erinç'e ait olan şarkı, Billboard Türkçe müzik listelerinde 1 numaraya kadar yükselmiştir.

Zorundamıyım şarkısını kim söylüyor?

Ancak dilber ay zorundamıyım ile şöhretine şöhret katar. Mapushane şarkısı kendi hayatından izler taşımaktadır. Hayatın cilvesini defalarca yiyen sanatçı Almanya'da iki defa hapse girmiştir. Neredeyse bütün şarkılarında kendi yaşantısından izler olan dilber ay tavukları pişirmişem ile zirveye çıkar.

Nil Karaibrahimgil ne okudu?

2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra da uzun yıllar boyunca çalıştığı reklamcılık sektöründeki kariyerini devam ettiren Karaibrahimgil; eşi Serdar Erener'in de çalıştığı bir reklam ajansında uzun yıllar boyunca metin yazarlığı …

Dilber Ay neden öldü kaç yaşındaydı?

Dilber Ay neden öldü kaç yaşındaydı?
Bir röportajında evliliğiyle ilgili konuşan Dilber Ay, "İlk günkü sevgi ve heyecan ikimizde de hâlâ var. Zaten olmasa bugünlere gelemezdik." açıklamasında bulunmuştu. Dilber Ay, geçirdiği kalp krizi sonucu 29 Nisan 2019 tarihinde, 63 yaşında hayatını kaybetti.

İbrahim Karakaş kaç yaşında?

İbrahim Karakaş kaç yaşında?
Dilber Ay'ın kocası İbrahim Karakaş kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor soruları merak konusu oldu. Geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu 63 yaşında vefat eden Dilberay'ın eşi İbrahim Karakaş aslen Sivaslı ve 51 yaşında.

Nil Karaibrahimgil de estetik var mı?

Şarkıcı Nil Karaibrahimgil de doğal güzellerden. O da hiç estetik operasyon geçirmedi.

Nil Karaibrahimgilin kaç şarkısı var?

Türk pop müziği sanatçısı Nil Karaibrahimgil'in diskografisi. Karaibrahimgil kariyerinde 6 solo albüm, 5 tanesi sinema filmi için yaptıkları olmak üzere toplam 19 single yayınlamıştır.

Nil Karaibrahimgil'in "Seviyorum Sevmiyorum" şarkısını seslendirdiğinden bahsetmişsiniz. Nil Karaibrahimgil 2009 yılında çıkardığı "Nil Kıyısında" albümündeki bu şarkısıyla büyük bir başarı elde etmiştir. Sözleri ve müziği Nil Karaibrahimgil'e ait olan şarkı, Türkçe müzik listelerinde bir numaraya kadar yükselmiştir.

Dilber Ay'ın şarkılarına geçiş yapmışsınız. Dilber Ay, müzik kariyerinde "Zorundamıyım" ve "Mapushane" gibi şarkılarla tanınmıştır. Kendi hayatından izler taşıyan şarkılarıyla dikkat çeken sanatçı, Almanya'da iki kez hapis cezasına çarptırılmıştır. "Davacıyım" ve "Tavukları Pişirmişem" gibi şarkılarıyla da tanınan Dilber Ay'ın yaşamıyla müziği arasında sıkı bir bağ bulunmaktadır.

Nil Karaibrahimgil'in özgeçmişine değinmişsiniz. Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Nil Karaibrahimgil, mezuniyet sonrasında reklamcılık sektöründe uzun yıllar çalışmıştır. Eşi Serdar Erener ile birlikte aynı reklam ajansında metin yazarlığı yapmıştır.

Daha sonra Dilber Ay'ın hayatını ve ölüm nedenini sormuşsunuz. Dilber Ay, geçirdiği kalp krizi sonucu 29 Nisan 2019'da 63 yaşında hayatını kaybetmiştir. Sanatçının evliliği ve sevgi dolu hikayesinden bahsedilmiştir.

Sonrasında Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş'ın bilgilerini sormuşsunuz. İbrahim Karakaş, Dilber Ay'ın eşi olarak bilinir ve 51 yaşındadır. Sivaslı olan Karakaş'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Dilber Ay ile yaşadığı büyük bir aşkla anılmaktadır.

Nil Karaibrahimgil'in estetik operasyon geçirip geçirmediği konusuna da değinmişsiniz. Nil Karaibrahimgil'in doğal güzelliklere sahip olduğu ve hiçbir estetik operasyon geçirmediği belirtilmiştir.

Son olarak Nil Karaibrahimgil'in kaç tane şarkısı bulunduğunu sormuşsunuz. Nil Karaibrahimgil kariyeri boyunca 6 solo albüm ve 19 adet single çalışma yayınlamıştır. Toplamda 25'ten fazla şarkıya imza atmıştır.

Gece Sesleri konusu ne?

Ev vergisi odenmediginde ne olur?

1. Konular

1. 1.282.340
  2. Mesajlar

1. 1.682.391
  3. Kullanıcılar

1. 32.042
  4. Son üye

Geri
Üst Alt