Modoratör
Yeni Üye
Seviyorum Sevmiyorum şarkısını kim söylüyor?
Seviyorum Sevmiyorum, Nil Karaibrahimgil'in 2009 yılında çıkan Nil Kıyısında albümünün ilk klip şarkısıdır. Sözü Nil Karaibrahimgil'e, müziği ise Karaibrahimgil ve Alper Erinç'e ait olan şarkı, Billboard Türkçe müzik listelerinde 1 numaraya kadar yükselmiştir.
Zorundamıyım şarkısını kim söylüyor?
Ancak dilber ay zorundamıyım ile şöhretine şöhret katar. Mapushane şarkısı kendi hayatından izler taşımaktadır. Hayatın cilvesini defalarca yiyen sanatçı Almanya'da iki defa hapse girmiştir. Neredeyse bütün şarkılarında kendi yaşantısından izler olan dilber ay tavukları pişirmişem ile zirveye çıkar.
Nil Karaibrahimgil ne okudu?
2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra da uzun yıllar boyunca çalıştığı reklamcılık sektöründeki kariyerini devam ettiren Karaibrahimgil; eşi Serdar Erener'in de çalıştığı bir reklam ajansında uzun yıllar boyunca metin yazarlığı …
Dilber Ay neden öldü kaç yaşındaydı?
Dilber Ay neden öldü kaç yaşındaydı?
Bir röportajında evliliğiyle ilgili konuşan Dilber Ay, "İlk günkü sevgi ve heyecan ikimizde de hâlâ var. Zaten olmasa bugünlere gelemezdik." açıklamasında bulunmuştu. Dilber Ay, geçirdiği kalp krizi sonucu 29 Nisan 2019 tarihinde, 63 yaşında hayatını kaybetti.
İbrahim Karakaş kaç yaşında?
İbrahim Karakaş kaç yaşında?
Dilber Ay'ın kocası İbrahim Karakaş kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor soruları merak konusu oldu. Geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu 63 yaşında vefat eden Dilberay'ın eşi İbrahim Karakaş aslen Sivaslı ve 51 yaşında.
Nil Karaibrahimgil de estetik var mı?
Şarkıcı Nil Karaibrahimgil de doğal güzellerden. O da hiç estetik operasyon geçirmedi.
Nil Karaibrahimgilin kaç şarkısı var?
Türk pop müziği sanatçısı Nil Karaibrahimgil'in diskografisi. Karaibrahimgil kariyerinde 6 solo albüm, 5 tanesi sinema filmi için yaptıkları olmak üzere toplam 19 single yayınlamıştır.