Modoratör
Efsanevi Üye
Shutterstock telifsiz mi?
Shutterstock; içerik lisanslandırmayı kolaylaştırmak için burada – tüm içeriklerimiz telifsizdir. Shutterstock, içerik yaratanlara adil ödeme hususunu kendisi halletmiştir, bunu düşünmenize gerek yok.
Shutterstock ne kadar kazandırıyor?
Shutterstock ne kadar kazandırıyor?
Kazanç Tablosu | Shutterstock. Müşteriler görsellerinizi veya videolarınızı her indirdiğinde @'a kadar komisyon kazanabilirsiniz. Daha fazla sattığınızda daha fazla kazanırsınız. İçeriğinizin daha fazlası lisanslandığında kazanç oranınız da artar.
Shutterstock fotoğraf satma nasıl yapılır?
Shutterstock'tan nasıl para kazanılır?
- Adım #1: Buradan Shutterstock içerik üreticisi hesabı açın.
- Adım #2: Adres bilgilerinizi girin.
- Adım #3: Portföyünüzü ve hesabınızı özelleştirin.
- Adım #4: Platforma içerik yükleyin.
- Adım #5: İçeriğin incelenmesini ve onaylanmasını bekleyin.
- Adım #6: Para kazanmaya başlayın.
Shutterstock nasıl ödeme yapıyor?
Shutterstock nasıl ödeme yapıyor?
Shutterstock'dan para çekebilmeniz için minimum 35 ABD Doları bakiyeniz olması gerekmektedir. Sunulan ödeme yöntemleri Paypal, Payoneer, Skrill ve Banka Çeki (min. 500 ABD Doları). Hesabınızın ayarlar kısmından minimum para çekme bakiyenizi ayarlayabilirsiniz. Shutterstock ödemelerini ayda bir kere yapıyor.
Shutterstock dan nasıl para kazanılır?
shutterstock adlı mikro stok fotografcilik sirketinden yapilandir. basitce: fotograg veya vektör yüklüyorsunuz. online katalogda kaliyor. ıhtiyaci olan indiriyor ve görsel basi da 25-36 cent (dolar) aliyorsunuz.
Shutterstock ucretli mi?
Shutterstock ucretli mi?
Bir çok kullanıcı aylık sabit ücret ve görsel sayısı içeren paketleri kullanmaktadır. Bu paketlerden herhangi birine sahip olan kullanıcı görselinizi indirdiğinde 0.25 ABD Doları kazanırsınız. Bu ücret ilerleyen dönemde seviyeniz arttıkça 0.33, 0.36 ve son olarak 0.38 ABD Doları olacaktır.
Çekilen fotoğraflar nasıl satılır?
İnternette fotoğraf satmak için hangi platformları kullanabilirsiniz?
- Shutterstock.
- iStock by Getty Images.
- Bigstock.
- SmugMug.
- Dreamstime.
- Alamy.
- Adobe Stock.
- FreeDigitalPhotos.
Telifsiz Resim Nasıl Anlaşılır?
Telifsiz Resim Nasıl Anlaşılır?
Bir resimdeki filigran, görüntünün telif hakkıyla korunduğunun açık bir işaretidir. Genellikle filigran, resmin ait olduğu adı veya şirketi belirten bir metin içerir. Bu işlemi gerçekleştirmek için Google Görseller'i açın. ardından kamera simgesine dokunun ve resmin URL'sine göre arama yapın.
Shutterstock fotoğraf satmak ücretli mi?
Shutterstock gibi bir stok evine görüntü yüklemek kolay, ücretsiz ve zamanla oldukça karlı olabilir. Shutterstock'a katkıda bulunduğunuzda, eserlerinizin telif haklarını muhafaza etmeye devam eder ve bir abone fotoğraflarınızdan birini indirdiğinde telif hakkı ücreti alırsınız.
Shutterstock para nasıl alınır?
Shutterstock para nasıl alınır?
Shutterstock satıcı hesabı nasıl açılır?
Shutterstock katılımcısı olmak için nasıl kayıt olabilirim?
- ADIM: Temel Bilgileri Verin. İlk sayfada tam adınızı, görüntülenecek adınızı ve e-posta adresinizi girin. Tam adınız yasal adınızla veya ticari bir kurum olarak kaydolursanız ticari adınızla aynı olmalıdır.
- ADIM: Adresinizi ekleyin. İşte bu kadar, tamamladınız!